VEKİL KOÇ’UN SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

VEKİL KOÇ’UN SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

TBMM'nin 1 Ekim’e kadar tatile girmesinin ardından AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, seçim bölgesi olan memleketi Ardahan’a gelerek saha çalışmasına başladı.

              Ardahan’ın tüm ilçelerini karış karış dolaşmayı planlayan Milletvekili Kaan Koç, ilk olarak Merkez, Göle ve Posof ilçesini ziyaret etti. 
              Milletvekili Koç, önceki dönem AK Parti Milletvekili Orhan Atalay, İl Başkanı Ersin Yılmaz ve Göle Teşkilatı ile birlikte yapımı devam eden TOKİ, Yüzme Havuzu ve KYK Öğrenci Yurdu inşaatlarında ki çalışmaları inceledi. Koç, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Vekil Koç, ayrıca hükümet politikaları ve Ardahan üzerine yaptığı çalışmalar hakkında da vatandaşlara bilgi verdi. 
            Göle Belediyesini de ziyaret eden Milletvekili Koç, belediye çalışmaları ve projeler hakkında Belediye Başkanı Gökhan Budak’la görüş alış verişinde bulundu.  Milletvekili Koç yaptığı açıklamada, “Göle’de esnaflarımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ederek çalışmalarımı anlatıp, taleplerini dinledim. Önceki dönem Milletvekilimiz Orhan Atalay, İl Başkanımız Ersin Yılmaz ve Göle Teşkilatımızla yapımı devam eden TOKİ, Yüzme Havuzu ve KYK Öğrenci Yurdu inşaatlarında ki çalışmaları inceledik. İlçemize hayırlı olsun” dedi.in kategorilerine göre kovan başına 50 ila 270 lira destek verilecek. 
              Ak Parti ardahan Milletvekili Kaan Koç, saha çalışmaları kapsamında önceki gün ziyaret ettiği Göle ilçesinden sonra dünde Posof’a giderek partisinin düzenlediği istişare toplantısına başkanlık etti. 
            AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un Posof ilçesine yaptığı ziyarete İl Başkanı Ersin Yılmaz ve 31 Mart yerel seçimlerinde Ardahan belediye başkan aday adaylarından Erdi Morkoç’ta eşlik etti. Ak Parti Posof İlçe Başkanı Akın Akpınar’dan parti çalışmaları hakkında bilgi alan vekil Koç, daha sonra esnaf ziyaretine çıkarak vatandaşlarla sohbet etti. Halkın sorunlarıyla yakından ilgilendiği görülen vekil Koç, vatandaşlara yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.