Tarih: 14.10.2024 12:24

VALİ HAYRETTİN ÇİÇEK SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN KÖY KÖY GEZİYOR

Facebook Twitter Linked-in

              Vali Hayrettin Çiçek, İl Jandarma Komutanı Sadık Gülecen, Özel İdare Genel Sekreteri Murat Bilal Emin ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı ile birlikte merkeze bağlı 5 köyü ziyaret ederek, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinledi.

           Vali Hayrettin Çiçek, köy ziyaretleri kapsamında merkeze bağlı Çataldere, Değirmenli, Yokuşdibi, Sarıyamaç ve Derindere köylerini ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluştu. 
         Köylerde muhtar ve vatandaşları dinleyen Vali Çiçek, köylerin daha yaşanabilir hale getirilmesi noktasında devletin tüm imkanlarını yerinde kullanarak hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi. Vali Çiçek, Çataldere köyü ilkokulunu da ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. 

        İl Jandarma Komutanı Sadık Gülecen, Özel İdare Genel Sekreteri Murat Bilal Emin ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı ile birlikte köylere giden Vali Hayrettin Çiçek, köy konakları ve taziye evlerinde muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu. 
           Ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, köyleri daha iyi tanımak, hem de vatandaşların sorun ve sıkıntıları yerinde dinlemek amacıyla köy ziyaretleri gerçekleştirdiğini söyleyen Vali Çiçek, köylerin daha yaşanabilir hale getirilmesi noktasında devletin tüm imkanlarını yerinde kullanarak hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi. 
           Köylerdeki eğitim, sosyal hizmetler, enerji, ulaşım, sağlık, tarım, hayvancılık, asayiş ve güvenlik hizmetleri noktasında vatandaşlarla sohbette bulunan Vali Çiçek, daha sonra muhtar ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 
        Vali Çiçek, kendisine iletilen sorun, sıkıntı ve taleplerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi ve imkânlar ölçüsünde gerekli çalışmaların yapılması yönünde ilgili kurum müdürlerine talimatlarda bulundu. 
        Vatandaşlar da sorun ve taleplerini bizzat anlatma fırsatı bulmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek Vali Çiçek’e teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —