Vali Çiçekten Gökyüzü Çocukları Pastacılık Çırağı Kursuna Ziyaret

Vali Çiçekten Gökyüzü Çocukları Pastacılık Çırağı Kursuna Ziyaret

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği.

            Vali Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek Hanımefendi ile birlikte, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile hazırlanan ‘’Gökyüzü Çocukları’’ Pastacılık Çırağı Kursunu ziyaret etti.

           Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce (ÇOGEP) Çocuk ve Gençlerin Sosyal ve Destek Programı kapsamında hazırlanan ‘’Gökyüzü Çocukları’’ Pastacılık Çırağı Kursunu ziyaret eden Vali Çiçek, kursa katılan öğrenciler, usta öğreticiler ve görevli emniyet personeli ile bir süre sohbet etti.

            Emniyet Müdürülüğü Toplum Destekli Polislik Şubesinde çalışan görevli personeli tebrik eden Vali Çiçek, “Bu proje gençlerimize istihdam noktasında katkı sağlamanın yanı sıra, polisle vatandaş arasındaki diyaloğu da geliştiyor ve suçun önlenmesini bu noktada sağlamış oluyor. Ben emniyet müdürümüzü, emniyet teşkilatımızı, usta öğretici hocamızı, halk eğitim müdürümüzü, milli eğitim müdürümüzü ve özellikle kursiyer öğrencilerimiz canı gönülden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

           Daha sonra Berna Çiçek Hanımefendi, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener’in eşi Zerrin Şener, usta öğreticiler ve kursiyerlerle birlikte kursiyerlece yapılan kurs kapanış pastasını kesti.