TÜGVA’dan Esnafa Siftah Sürprizi
Gençlik vakfı TÜGVA Ardahan İl Temsilciliği, kent merkezindeki esnaflara siftah parası bırakarak dayanışma ve paylaşma kültürüne dikkat çekti.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ardahan İl Temsilciliği, kent merkezinde faaliyet gösteren esnaflara yönelik anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. TÜGVA gönüllüleri, sabah saatlerinde iş yerlerini açan esnafları ziyaret ederek, içlerinde “siftah parası” bulunan zarfları sessizce bıraktı.
Esnafa moral vermek ve dayanışma kültürünü güçlendirmek amacıyla yapılan çalışmada, zarfların üzerine siftah bizden bereketi Allahtandır. Heryeni gün helal rızkına verile olsun not düşüldü. Uygulama karşısında sürpriz yaşayan esnaflar, bu ince düşünceden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ardahan İl Temsilcisi Osman Yıldız, çalışmanın amacının esnafa destek olmak, toplumsal birlik ve paylaşma ruhunu canlı tutmak olduğunu belirterek, benzer sosyal farkındalık faaliyetlerinin devam edeceğini ifade etti. Esnaflar ise gençlerin bu anlamlı jestinin kendilerine moral verdiğini belirterek TÜGVA’ya teşekkür etti.
-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
Vali Çiçekliden, “Yalnızçam Alp Disiplini Valilik Kupası Kayak Yarışması” Daveti
-
3
ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU VE MEMUR ALIM YAPILACAK
-
4
Çıldır Gölünde Gençler Atlarla Gezinti Yaptı.
-
5
Vekil Koç, Ulaşım Sorununa Köklü Çözüm için Yoğun Çaba Harcıyor
-
6
Başkan Çamlıyurt Çalışmalara Erken Başladı
-
7
Nevruz Ateşi Ardahan Yakıldı
-
8
Y.Canbaz ve Sazlısu Köylerinde Vefat
-
9
VEKİL KOÇ’TAN BÜYÜK MÜJDE: ARDAHAN’A DEV YATIRIMLAR GELİYOR
-
10
VALİ ÇİÇEKLİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE HERKESİ YALNIZÇAM KAYAK TESİSLERİNE DAVET ETTİ




