TAŞTAN, KENT KONSEYİNE VEDA EDİYOR

TAŞTAN, KENT KONSEYİNE VEDA EDİYOR

Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, yeni dönemde Kent Konseyi başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.

        Türkiye Kent Konseyleri Yönetim Kurulu Üyesi ve ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Taştan, yeni dönemde Kent Konseyi başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.  Yeni dönemde Kent Konseyi başkanlığına aday olmayacağını açıkadıktan sonra başkanlık veda ziyaretlerine başlayan Başkan Taştan, Ardahan'da yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi.  

    Başkan Taştan kahvaltıda yaptığı konuşmada; "200 üzerinde üye görülüyor. Ben tüm sendika, siyasi parti temsilcilerimiz mahalle muhtarlarımız derneklerimiz kamu ve sivil toplumda kent konseyine temsilci olan seçme seçilme hakkı olan bütün hemşerilerimizi Halk Eğitim Toplantı salonunda 7 Haziran Cuma günü saat 15:00'da gerçekleştireceğimiz Ardahan Kent Konseyi 5. Olağan kuruluna Kent Konseyinde seçme seçilme hakkı olan herkesi davet ediyorum. İnşallah güzel bir seçim Ardahan’ımıza yakışır bir seçim gerçekleştirip yeni arkadaşımıza bu görevi teslim edeceğiz.

  "ARDAHAN’I EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK" 

      Kent konseyi olarak yaptıklarımız ve yapamadığımız çok şey var. Ama bugün itibari ile baktığımızda Doğu Karadeniz’e kadar 2014’ten bu yana dimdik ayakta kalmış bir Kent Konseyi var burada. Kent konseyinin varlığını korumamız bile çok önemli.

    Biz Ardahan’da doğunun incisi olarak elimizden geldiğince mücadele ettik. Bütçe verilmedi farklı yöntemler uygulandı hiçbirini umursamadık. Basın olarak sizde dahil oldunuz biliyorsunuz. Biz Ardahan’ı en güzel şekilde temsil ettik. 2014’ten bu yana yola çıktığım hiçbir arkadaşımla ayrılığım bugün hepsiyle tekrar yol arkadaşıyım. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu da benim için mutlu edici bir durum. Sizlerede basın mensubu olarak göstermiş olduğunuz katkıdan dolayı çok teşekkür ederim. Şehrimize hizmet etmek için hep beraber olacağız" ifadelerine yer verdi.