ORTAK ADAY TAŞTAN AÇIKLAMASI YAPILDI

ORTAK ADAY TAŞTAN AÇIKLAMASI YAPILDI

Ardahan Dernekler Konfederasyonu (ARDAKON)'a üye Federasyon'un yaptığı açıklama...

          Merkezi İstanbul Kartal'da bulunan ve Başkanlığını Sami Atıcı'nın yaptığı Ardahan Dernekler Konfederasyonu (ARDAKON) Kasım ayında kongre yapma kararını aldı. Mevcut başkan Sami Atıcı kongresinde aday gösterilip gösterilmeyeceği açıklanmıştı. Kongre öncesi eski Ardahan Kent Konseyi Başkanı ve Serhat Ardahan Dernekler Federasyonu Başkanı Burak Taştan'ın, ARDAKON Başkan adayı açıklandı.

          Konfederasyonu oluşturan dernek federasyonlarından Taştan'ın adaylığına destek açıklaması geldi. Federasyonları temsilen; Ali Sait Karaca, Levent Karadağ, Berkant Ezer ve Muharrem Bilgin ortak açıklama yayınlayarak ARDAKON Genel Kurulunda adaylarının Burak Taştan olduğunu açıkladılar.

         Ardahan Dernekler Konfederasyonu (ARDAKON)'a üye Federasyon'un yaptığı açıklamalar şöyle: “Çok değerli Ardahanlı hemşerilerimiz; Son günlerde yerel ve ulusal basında yer alan Ardahan Konfederasyonu'nun Genel Kurul süreci ile ilgili yapılan haberlerle ilgili kurucu federasyonlar temsilcileri olarak kamuoyuna basın açıklamamızdır. Ardahan Konfederasyonu Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanında olan birbirinden değerli hemşerilerimizce kurulmuş bir sivil toplumsal gelişmedir. Kuruluşundan bu yana kurucu başkanlığını yapan Sayın Sami Atıcı, konfederasyonumuzun çalışma prensiplerine uygun bir şekilde elden gelmiştir. Konfederasyon Genel Kurulu'na girmiş bulunanlar ve bu süreçte aday olacakları beyan eden başkanımız Sayın Sami Atıcı'ya vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Ardahan Konfederasyonu'nun kurucu federasyonlarını temsilen, yeni dönemde Ardahan Konfederasyonu'nun kurucu üyelerinden olan ve sivil toplum hayatında birbirinden değerli çalışmalar yapan Türkiye Kent Konserleri Birliği 14. Dönem Başkanı Sayın Burak Taştan'ı ortak adayımız olarak ilan ediyoruz. Kasım ayında genel kuruluşunu gerçekleştireceğimiz Ardahan Konfederasyonu'nun tüm Üyelerinin emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” denildi.