MESAİ ARKADAŞLARI DOKTORU UNUTMADI
Ardahan`ın Çıldır ilçesinde görev yapan ve geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybeden doktor Fahri Atmaz için mevlit okutuldu.
Ardahan'ın Çıldır ilçesinde görev yapan ve geçirmiş olduğu trafik kazası sonucu hayatını kaybeden doktor Fahri Atmaz için mevlit okutuldu.
Memleketi Gaziantep'ten eşiyle birlikte görev yaptıkları Ardahan'ın Çıldır ilçesine dönerken Erzurum yakınlarında geçirmiş oldukları trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fahri Akmaz için Çıldır Merkez Camisinde mevlidi-şerif okutuldu. Cuma namazı öncesi İlçe Sağlık Ocağında görev yapan mesai arkadaşları tarafından okutulan mevlidi-şerifin ardından, Cuma namazı çıkışında da vatandaşlara lahmacun,ayran ve lokum dağıtıldı.
İlginizi Çekebilir
-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Yapıldı
-
3
Çıldır Anaokulu Öğrencileriyle Ramazan Etkinliği Programı
-
4
Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu’nda iftar buluşması
-
5
Güvenocak Köyünde Vefat
-
6
Çıldır’da Yeşilay Haftası Etkinliği
-
7
Ardahanalılara İmamoğlunun Mektubunu Okudular
-
8
AK Partiler iftar sofrasında bir araya geldi
-
9
Başkan Özer İftar Programında Adaylığını Açıkladı
-
10
Vali Çiçekli, İş Adamlarıyla İftarda Biraraya Geldi





