https://cildirgoluseyahat.com.tr/

KAYMAKAM İPEK KURUM AMİRLERİNİ BAHAR SEZONU İÇİN TOPLADI

KAYMAKAM İPEK KURUM AMİRLERİNİ BAHAR SEZONU İÇİN TOPLADI

Çıldır Kaymakamı M. Enes İPEK başkanlığında...

       Çıldır Kaymakamı M. Enes İPEK başkanlığında kurum amirleri ile toplantı gerçekleştirildi. Bahar sezonu için gerçekleştirilecek hizmetler, sağlık ve eğitim hizmetleri ile güvenlik hizmetleri değerlendirilmesi yapıldı.

      Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan kamuda tasarruf tedbirlerine yönelik eylem planı üzerine istişare gerçekleştirildi. Ayrıca Vali Hayrettin Çiçek’in kamu taşıtlarına yönelik tedbir talimatları da toplantıda değerlendirildi.

      Kaymakam İpek  “Halihazırda bahar sezonuna girmiş bulunuyoruz. Yağışlarıyla bereketli bir sezonu bırakıyor, hayvancılığın başkenti ilçemizde verimli hayvancılık, hayvan hastalığın taşınmaması ve meraların verimli kullanımına yönelik tedbirlerimizi gözden geçiriyoruz. Bereketli bir hayvancılık sezon olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın, ana geçim kaynağı olan hayvancılık üzerine kamudan gelecek direktiflere harfiyen uymalarını temenni ediyorum” dedi.

    Toplantıya tüm kurum amirleri katıldı.

Tüm ifadeler:

48Ahmet Rıfat Vural, Kürşat Gündoğdu ve 46 diğer kişi


 



https://cildirgoluseyahat.com.tr/