Çıldır Kaymakamı Barış Aytürk, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu’nu makamında ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmede, üniversitenin bölgesel kalkınmaya olan katkısı, eğitim faaliyetleri ve kamu kurumlarıyla yapılabilecek iş birlikleri ele alındı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu, Ardahan Üniversitesi olarak her zaman kamu kurumlarıyla iş birliğine açık olduklarını vurguladı. Üniversitenin bölgeye katkı sağlama hedefi doğrultusunda, yerel yönetimlerle yürütülen ortak çalışmalara önem verdiklerini ifade etti.
Çıldır Kaymakamı Barış Aytürk ise Ardahan Üniversitesi’nin bölge için önemli bir değer olduğunu belirterek, “Üniversitemizin sunduğu bilimsel, sosyal ve kültürel katkılar, bölgemizin gelişimi açısından çok kıymetlidir. Kurumlar arası dayanışmanın artarak sürmesini temenni ediyorum” dedi.