Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Boş Durmuyor
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Vergi Haftası nedeniyle bir Satranç Turnuvası düzenlenecek.
İlçedeki İlkokul, Ortaokul ve Liseler arasında yapılacak olan karma satranç turnuvası, 7 Mart 2025 tarihinde saat 10.00'da İmam Hatip Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Turnuvada dereceye giren öğrenciler, Belediye Başkanlığı tarafından ödüllendirilecek. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adnan Korkut, organizasyonla ilgili yaptığı açıklamada, etkinliğin amacının çocuk ve gençlere vergi bilincini aşılamak olduğunu belirterek, “Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin birbirleriyle kaynaşmalarını, boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve sosyal etkinliklere katılımlarını artırmak adına oldukça önemlidir,” dedi.
Turnuva, öğrencilere hem eğlenceli bir rekabet ortamı sunmayı hem de vergi haftası kapsamında farkındalık yaratmayı hedefliyor. Öğrenciler, zeka ve strateji gerektiren bu turnuvada, yeteneklerini sergileyerek ödülleri kazanmak için kıyasıya mücadele edecekler. İlçe genelindeki okullardan katılımın beklendiği turnuva, öğrencilere önemli bir deneyim sunacak.
-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
Vali Çiçekliden, “Yalnızçam Alp Disiplini Valilik Kupası Kayak Yarışması” Daveti
-
3
ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU VE MEMUR ALIM YAPILACAK
-
4
Çıldır Gölünde Gençler Atlarla Gezinti Yaptı.
-
5
Vekil Koç, Ulaşım Sorununa Köklü Çözüm için Yoğun Çaba Harcıyor
-
6
Başkan Çamlıyurt Çalışmalara Erken Başladı
-
7
Nevruz Ateşi Ardahan Yakıldı
-
8
Y.Canbaz ve Sazlısu Köylerinde Vefat
-
9
VEKİL KOÇ’TAN BÜYÜK MÜJDE: ARDAHAN’A DEV YATIRIMLAR GELİYOR
-
10
VALİ ÇİÇEKLİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE HERKESİ YALNIZÇAM KAYAK TESİSLERİNE DAVET ETTİ




