Tarih: 17.05.2024 17:52

ENGELSİZLER İÇİN ASKER KINASI

Facebook Twitter Linked-in

               10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde Ardahan Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezinde bir günlük temsili askerlik yapacak olan özel bireylere kına yakılarak asker şalı takıldı. 

      Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Engelsiz Yaşam Merkezi'nde düzenlenen özel bir programa katıldı. Vali Çiçek ve beraberindeki heyet, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya, kurum müdürleri, kuruluş müdürleri ve personeller ile birlikte merkezde kalan özel bireyler için düzenlenen asker uğurlama programına katıldı.

      Vali Hayrettin Çiçek, eşi Berna Çiçek ile birlikte Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan vatandaşlar için düzenlenen temsili asker eğlencesi etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında merkezde kalan vatandaşlarla birlikte yemek yiyen Vali Çiçek, daha sonra merkezin bahçesinde organize edilen temsili asker eğlencesine geçti. Burada vatandaşlarla birlikte halay çeken ve eğlencelere katılan Vali Çiçek, özel bireylerin mutluluğuna ortak oldu.

     Programın sonunda, Vali Hayrettin Çiçek ve eşi Berna Çiçek, özel bireylerle birlikte avuçlarına askerlik kınası sürdü. Bu anlamlı etkinlik, özel bireylerin topluma kazandırılması ve sosyal hayata entegrasyonunun önemini bir kez daha vurguladı.

     Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki program sonrasında yaptığı açıklamada, "Engelliler Haftası vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, özel bireylerimizin toplumda daha fazla hissedilir olmalarını sağlamak adına önemli bir adımdır. Onların mutluluğunu paylaşmak ve destek olmak bizim için büyük bir gurur kaynağıdır" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —