DEVA PARTİSİ YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İstanbul Milletvekili....
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İstanbul Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı, Doğa Hakları ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu, deva partisi Ardahan İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.
Deva Milletvekili Evrim Rızvanoğlu, 14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri başta olmak üzere, Millet İttifakı ve seçim sürecinden sonra yaşanan gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Ziyaret kapsamında başta Merkez İlçe olmak üzere tüm İlçe Başkanlıkları ve temsilciler görüşmede yer aldılar. Deva Partisi Ardahan İl Başkanlığı binasında yapılan toplantıda seçim sürecinden sonra yerel seçimler için yapılacak çalışmalar masaya yatırılarak istişarelerde bulunuldu.
İlginizi Çekebilir
-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
AŞIKŞENLİK MAHALLESİNDE VEFAT
-
3
İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Yapıldı
-
4
Çıldır Anaokulu Öğrencileriyle Ramazan Etkinliği Programı
-
5
Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu’nda iftar buluşması
-
6
Güvenocak Köyünde Vefat
-
7
Çıldır’da Yeşilay Haftası Etkinliği
-
8
Ardahanalılara İmamoğlunun Mektubunu Okudular
-
9
AK Partiler iftar sofrasında bir araya geldi
-
10
Başkan Özer İftar Programında Adaylığını Açıkladı





