Tarih: 18.10.2024 10:41

Çıldırlı Anne Fransa'da Öldürüldü

Facebook Twitter Linked-in

            Fransa’nın Corrèze iline bağlı Saint-Pantaléon-de-l’Arche kasabasında yaşayan ve TIR şoförlüğü yaparak hayatını sürdüren Ahmet Keleş, 3 yıldır boşanma sürecinde olduğu eşi Seval Öztürk Keleş’i öldürdü.

17 YIL EVLİ KALDIKTAN SONRA AYRILDILAR, 3 YILDIR BOŞANMA DAVASI SÜRÜYORDU

              20 yıldır evli olan Ahmet-Seval Keleş çifti, yaşanan uzun süreli anlaşmazlıkların ardından 3 yıl önce ayrıldı ve boşanma davası açıldı. Bunun üzerine Seval Keleş, üç çocuğundan küçük olan ikisini yanına alıp Türkiye’ye, ailesinin yanına döndü. Büyük çocukları ise Fransa’da babası ile birlikte kaldı. Boşanma davası uzun sürdü çünkü taraflar mal paylaşımı ve alacak-verecek meseleleri yüzünden anlaşamıyordu.

ÇOCUKLAR GÖRÜŞTÜRÜLMEDİ, NAFAKA MİKTARI TARTIŞMA YARATTI

         Bu süre zarfında Seval Keleş uzun bir süre iki çocuğunu babaları ile görüştürmezken, Ahmet Keleş ise iki çocuğunun annesi Seval Keleş’e sadece 3 bin TL tedbir nafakası ödüyordu. Tedbir nafakasının miktarı bu yıl 8 bin TL’ye yükselmişti. Boşanma süreci 3 yılı aşmış, Fransa’da yaşayan Ahmet Keleş’in hayatına da yeni bir kadın girmişti.

İKİ ÇOCUĞUNU DA ALIP FRANSA’YA GİTTİ

         Aldığı nafaka ile geçinmekte zorlanan Seval Keleş ise iki çocuğunu da alıp Fransa’ya gitti. Fransa’daki evde babası, annesi ve oğlu ile birlikte yaşayan Ahmet Keleş, Seval Keleş’in Fransa’ya geldiğinden habersizdi. Telefonu çaldığında açmadı. Daha sonra mesajla öğrendiğinde ne yapması gerektiğini babasına danıştı. Babası ile birlikte havaalanına gidip Seval Keleş ve iki çocuğunu bir otele yerleştirdiler. Sonraki gün ise hem Seval Öztürk Keleş hem de çocuklar eve gitmek isteyince evde bir oda ayarlandı.

CİNAYETTE SEVGİLİ AYRINTISI

           Seval Öztürk Keleş, Ahmet Keleş’in ailesiyle yaşadığı eve geldikten sonra ise yaşanan bir gelişme, sonraki günlerde meydana gelecek acı cinayetin öncüsüydü. Ahmet Keleş’in görüşmeye başladığı, annesi Fransız, babası Türk olan kadın eve gelmiş ve Seval Öztürk Keleş’i görünce ikili arasında kavga çıkmıştı. Bunun üzerine evin olduğu yere jandarma ekipleri çağırıldı ve olay yatıştırıldı. Fakat asıl büyük olay iki gün sonra yaşanacaktı. Cumartesi günü Ahmet Keleş-Seval Keleş çiftinin büyük çocukları arabayla kardeşlerini babaannelerine götürdü.

TARTIŞMA ŞİDDETE DÖNÜŞTÜ

           Evde baş başa kalan çift arasında şiddetli bir tartışma çıktı. İddiaya göre Seval Öztürk Keleş, Ahmet Keleş’e hayatında başka biri olduğu için sinirliydi. Üç yıldır yalnız yaşayan ve boşanma davası süren Ahmet Keleş ise bu sorgu ve suçlamalara sinirlendi. İkili arasında çıkan tartışma, Ahmet Keleş’in şiddet uygulaması ve Seval Öztürk Keleş’in hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.

JANDARMAYI ARAYIP KENDİNİ İHBAR ETTİ

        Olayın ardından kendisi jandarmayı arayan ve cinayet işlediğini söyleyen Ahmet Keleş, olay yerine gelen ekiplere teslim oldu. Ahmet Keleş, 14 Ekim Pazartesi günü çıkarıldığı Limoges Adli Mahkemesi’nde eşini öldürme suçlamasıyla tutuklandı. Ahmet Keleş'in yakınları, son zamanlarda uzayan boşanma süreci sebebiyle Ahmet Keleş'in psikolojisinin bozulduğu, çevresindekilerin de bunu fark ettiğini söyledi.  Seval Öztürk Keleş’in cenazesi ise otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra Fransa’dan Türkiye’ye getirilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —