ÇILDIR LİSESİNDE BAŞARI DÜŞTÜ
Çıldır Lisesinden üniversite sınavına giren öğrenciler bu yıl sınav barajını aşmakta zorlandı. Geçen yıllara oranla oldukça düşük bir başarı sağlayan okulda 81 öğrenci YGS ye girerken sadece 51 öğrenci LY
Çıldır Lisesinden üniversite sınavına giren öğrenciler bu yıl sınav barajını aşmakta zorlandı. Geçen yıllara oranla oldukça düşük bir başarı sağlayan okulda 81 öğrenci YGS ye girerken sadece 51 öğrenci LYS ye girmeye hak kazandı.
Çıldır Lisesinde ki bu düşüşün sebebi merak konusu olurken Ardahan ilinin ülke genelinde başarısının yükselmesiyle lisenin başarısının ters orantılı olması ise dikkatlerden kaçmadı. Çıldır lisesinde ki öğrencilerin gerek özel dershanelere gerekse Tabur Komutanlığınca açılan Mehmetçik Dershanesine gitmesine rağmen başarının düşük olmasın şaşırtıcı bir durum olarak karşılandı. Şimdi gözler ise haziran ayında yapılacak olan LYS sınavına çevrildi. LYS ye girmeye hak kazanan 51 öğrencinin bu sınavda göstereceği başarı ise merak konusu.
İlginizi Çekebilir
-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
Bakan Memişoğlu: "Ardahan Sağlıklı İnsanların Yaşadığı bir kent"
-
3
Çıldırda 18 Mart Etkinliği Yapıldı
-
4
ESKİ BEYRAHATUN KÖYÜNDE VEFAT
-
5
BAŞKAN AZİZOĞLUNUN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI BU YIL ÇILDIR GÖLÜ KENARINDA YAPILDI
-
6
MUHTARLAR DERNEĞİNDEN İFTAR PROGRAMI
-
7
ÇILDIRDA CHP İFTARDA BİRARAYA GELDİ
-
8
SAHARA TÜNELİ İÇİN STK LAR TEK SES OLDU
-
9
İlçe Başkanlığında istifa ederek AK Partiye katıldı
-
10
Başkan Çamlıyurttan Çıldır Ziyareti





