Bocce Takımı İshak Paşa Sarayı'nı gezdi
Ardahan Huzurevi Bocce Takımı, Ağrı Huzurevi Bocce Takımı ile Karşılaştı sonrasında Doğubayazıt İshak Paşa Sarayı'nı gezdi.
Ardahan Huzurevi Bocce Takımı, Ağrı Huzurevi Bocce Takımı ile keyifli bir maç yaptı. Turnuva, her iki takımın da becerilerini sergilemeleri ve sosyal etkileşimde bulunmaları için harika bir fırsat oldu. Maçın sonunda, her iki takım da dostane bir atmosferde oyunlarını tamamladılar ve sporun birleştirici gücünden faydalandılar.
Turnuva sonrası, Ardahan Huzurevi Bocce Takımı, gezilerini taçlandırmak adına Ağrı'nın tarihi ve kültürel zenginliklerinden biri olan Doğubayazıt İshak Paşa Sarayı'nı ziyaret etti. Bu etkileyici yapıyı gezerek, hem tarihi hakkında bilgi edindiler hem de bölgenin güzelliklerini keşfetme şansı buldular.
İshak Paşa Sarayı, Osmanlı döneminin mimari şaheserlerinden biri olarak bilinir ve ziyaretçilere tarihte bir yolculuk yapma fırsatı sunar. Ardahan Huzurevi Bocce Takımı üyeleri, bu tarihi mekanda bol bol fotoğraf çektiler ve gezileri sırasında keyifli vakit geçirdiler.
Bu tür etkinlikler, yaşlı bireylerin sosyal yaşamlarını zenginleştirirken, aynı zamanda yerel kültür ve tarih hakkında bilgi edinmelerine de olanak tanıyor. Ardahan Huzurevi Bocce Takımı'nın bu ziyareti, turnuvanın sadece spor değil, aynı zamanda kültürel bir deneyim de sunduğunu gösterdi.
Etkinlik sonrası, hem sporcular hem de organizatörler, bu tür aktivitelerin yaşlı bireylerin yaşam kalitesini artırma ve toplumsal bağları güçlendirme konusundaki önemini vurguladılar.
-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
AŞIKŞENLİK MAHALLESİNDE VEFAT
-
3
İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Yapıldı
-
4
Çıldır Anaokulu Öğrencileriyle Ramazan Etkinliği Programı
-
5
Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu’nda iftar buluşması
-
6
Güvenocak Köyünde Vefat
-
7
Çıldır’da Yeşilay Haftası Etkinliği
-
8
Ardahanalılara İmamoğlunun Mektubunu Okudular
-
9
AK Partiler iftar sofrasında bir araya geldi
-
10
Başkan Özer İftar Programında Adaylığını Açıkladı





