Tarih: 29.12.2019 18:33

BAYDAR´DAN YENİ YIL MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

     Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Ardahan Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği Başkanı Yunus Baydar yeni yıla girerken bir yeni yıl mesajı yayınladı.

        Başkan Baydarr mesajında ?Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yılı daha geride bıraktık. Her gelen yeni yıl, hem hüznü barındırır. Dünü biliriz, bugünü yaşarız, yarın için umut besleriz. Umarım bu yeni yılda geride bıraktığımız yıllarda yaşamadığımız mutlulukları yaşarız. Varsın hayatımızda bir sürü sorun olsun, siz yüzünüzden gülümsemeyi, yanağınızda ki gamzeleri, etrafınızdaki insanlardan esirgemeyin. Yılmadan, bıkmadan, azimle, sabırla; Üretim, Çalışmak, Üretmek için mücadeleyi hep birlikte vereceğiz. Her ulaşılan hedef bizler için diğer hedeflerimize ulaşmamızda itici bir güç etkisi yapacaktır.

     Başta ilimiz, ilçelerimiz için olmak üzere ülkemiz için, üreticilerimiz için, tüm milletimiz için, ailemiz için, sevdiklerimiz için Umut, Sağlık, Sevgi, Huzur ve Barış´ın egemen olduğu yeni bir yıl olmasını dilerim" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —