Tarih: 21.08.2024 13:44

Başkan Demir’den Vekil Koç’a teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

           Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Alabalık Deresi'ndeki yarım kalan ıslah çalışmalarının tamamlanmasında gösterilen titizlikten dolayı teşekkürlerini iletti. Başkan Demir, milletvekilleri ve bölge müdürlüğünün bu süreçteki katkılarını takdirle karşıladığını ifade ederek, Ardahan için yapılan çalışmaların önemine vurgu yaptı.

           Başkan Demir, “Alabalık Deresi’ndeki islah çalışmalarının son aşamasına gelinmesi, Ardahan için büyük bir adım olmuştur. Bu süreçte, çalışmaların eksiksiz bir şekilde devam etmesini sağlayan Milletvekilimiz Kaan Koç ve DSİ Bölge Müdürlüğümüze en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey Ardahan için. Dediğimiz gibi, bu tür projeler şehrimizin gelişimi ve halkımızın refahı adına büyük bir değer taşıyor” dedi.

          Islah çalışmalarının tamamlanması, Ardahan’ın su kaynaklarının korunması ve çevre düzenlemesi açısından önemli bir gelişme olduğunu belirten,Başkan Demir, bu süreçteki teşekkürleri, yerel yönetimlerin işbirliği ve toplumsal katkının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —