Başkan Azizoğlu Müjdeyi Verdi

Başkan Azizoğlu Müjdeyi Verdi

Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup Azizoğlu TOKİ müjdesini verdi.

            Başkan Azizoğlu, 1.Etap Tokinin tamamlanıp hak sahiplerine dağıtıldığından sonra başlatmış olduğu 2.Etap TOKİ yapımı için çalışmaları sonuncunda onaylatmış ve kura ile hak sahipleri belirlenmişti. 
          Deprem dolayısıyla yapımı başlamayan 2.Etap TOKİ inşaatının yer teslimi yapılmasıyla birlikte yapım işine önümüzde yıl başlayacağı ve en kısa zamanda hak sahiplerine teslim edileceğinin haberini veren Azizoğlu yapılacak TOKİ’nin projesini paylaştı. 
           Çıldır İlçe Tarım Müdürlüğünün arka tarafında ve Çıldır Anaokulu ön cephesinde yapılacak olan 2.Etap TOKİ binası ihalesi en kısa zamanda yapılacak. Sosyal medya hesabından 2.Etap TOKİ Evlerinin projesini paylaşan Başkan Azizoğlu yapmış olduğı açıklamada, ‘’ İkinci Etap Toki projemiz bitti. İhale aşamasına geldik. En kısa zamanda İhalesi tamamlanıp yapımına başlanacak. İlçemiz 2.Etap TOKİ evleri ile da ha da güzel bir yapıya bürüneceği gibi ilçemizde ki ev sorunuda en aza indirgenmiş olacak. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz  Sayın Kaan Koç a, Valimiz Sayın Hayrettin Çiçek e teşekkür ederim İlçemize ve hak sahiplerine hayırlı olsu’’ dedi.