BAŞI BOŞ ATLAR KAZAYA SEBEP OLDU
Ardahan´ da başıboş...
Ardahan´ da başıboş atların neden olduğu trafik kazasında 2 kişi yaralanırken araç hurdaya döndü.
Kaza, evvelki gün gece saat: 01:00 sıralarında Ardahan-Çamlıçatak karayolunda meydana geldi. Ardahan istikametinden Hoçvan istikametine gitmekte olan Ceyhun Karadeniz kontrolündeki 75 AJ 555 plakalı araç, aniden yola çıkan başıboş atlara çarptı.
Kazada 2 at telef olurken, sürücü ve yanındaki şahıs yaralandı. Yaralılar Ceyhun Karadeniz ve Kenan Hamitoğlu, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ardahan Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı. Ardahan Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri de kazanın ardından olay yerine giderek yolda önlem aldı.
Telef olan atlar başka bir kazaya sebebiyet vermemeleri için yoldan kaldırdı. Bundan önce de aynı bölgede tehlike arz eden başıboş atların sahipleri tarafından salıverilmesine tepki gösteren sürücüler, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması için herkesin gerekli duyarlılığı göstermeleri gerektiğini belirttiler.
Tarım ve Hayvancılık bölgesi olan Çamlıçatak köyünde ana yolda bariyerlerin aralıklı olmaması nedeniyle yola giren atlar çıkış yapamadıkları için yol boyunca trafikte seyir eden sürücülerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Bununla ilgili önlemlerin alınması istenmektedir.
İlginizi Çekebilir
-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
Bakan Memişoğlu: "Ardahan Sağlıklı İnsanların Yaşadığı bir kent"
-
3
Çıldırda 18 Mart Etkinliği Yapıldı
-
4
ESKİ BEYRAHATUN KÖYÜNDE VEFAT
-
5
BAŞKAN AZİZOĞLUNUN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI BU YIL ÇILDIR GÖLÜ KENARINDA YAPILDI
-
6
MUHTARLAR DERNEĞİNDEN İFTAR PROGRAMI
-
7
ÇILDIRDA CHP İFTARDA BİRARAYA GELDİ
-
8
SAHARA TÜNELİ İÇİN STK LAR TEK SES OLDU
-
9
İlçe Başkanlığında istifa ederek AK Partiye katıldı
-
10
Başkan Çamlıyurttan Çıldır Ziyareti





