Ardahan Emniyetine 20 Yeni Araç Teslim Edildi
Ardahan İl Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 20 yeni aracın teslim töreni, Vali Hayrettin Çiçek’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Cumhurbaşkanlığının himayelerinde, İçişleri Bakanlığının destekleriyle Ardahan İl Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen 20 yeni aracın teslim töreni, Ardahan Valisi Sayın Hayrettin Çiçek’in katılımlarıyla İl Emniyet Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlendi.
Törende yeni araçları inceleyen Vali Çiçek, araçların güvenlik hizmetlerinde etkin şekilde kullanılacağını belirterek, emniyet teşkilatına ve Ardahan’a hayırlı olmasını temenni etti. Yeni araçların, il genelinde emniyet ve asayiş hizmetlerinin daha etkin, hızlı ve verimli yürütülmesine önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Vali Çiçek, güvenlik güçlerinin imkân ve kabiliyetlerinin artırılmasına yönelik desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya’ya teşekkürlerini iletti.
Teslim edilen araçlarla birlikte Ardahan İl Emniyet Müdürlüğünün hizmet kapasitesinin güçlendiği vurgulanırken, vatandaşların huzur ve güvenliği için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
Bakan Memişoğlu: "Ardahan Sağlıklı İnsanların Yaşadığı bir kent"
-
3
Çıldırda 18 Mart Etkinliği Yapıldı
-
4
ESKİ BEYRAHATUN KÖYÜNDE VEFAT
-
5
BAŞKAN AZİZOĞLUNUN GELENEKSEL İFTAR PROGRAMI BU YIL ÇILDIR GÖLÜ KENARINDA YAPILDI
-
6
MUHTARLAR DERNEĞİNDEN İFTAR PROGRAMI
-
7
ÇILDIRDA CHP İFTARDA BİRARAYA GELDİ
-
8
SAHARA TÜNELİ İÇİN STK LAR TEK SES OLDU
-
9
İlçe Başkanlığında istifa ederek AK Partiye katıldı
-
10
Başkan Çamlıyurttan Çıldır Ziyareti





