AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, Ardahan'da belediye başkan aday adaylarına yönelik temayül yoklamasının yapıldığını bildirdi.
Baydar, yaptığı açıklamada, Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen yerel seçimlere yönelik il ve ilçe belediye başkanlıkları aday adayları için temayül yoklamasının sorunsuz bir şekilde gerçekleştiğini kaydetti.
Temayül yoklamasında 139 delegenin merkezden, Göle'den 74, Hanak'tan 46, Posof'tan 40, Çıldır'dan 32 ve Damal'dan 15 delegenin oy kullandığını belirten Baydar, yüzde 85 bir katılımın sağladığını vurguladı.
Baydar, "Dün Aktaş Gümrük Kapısı'nın temelini attık. Sayın Bakanımız Hayatı Yazıcı misafir ettik. Önemli bir hizmetin temelini gerçekleştirdik. Bu kapı Ardahan, Çıldır ve Türkiye için çok önemli bir kapı olacak. Bugün başarılı bir şekilde temayül çalışması gerçekleştirdik. Bu nedenle iki gündür mutluyuz. AK Parti her zamanki gibi hizmete doymuyor. Hizmet etmeye devam ediyor. Temayülde katılım yüzde 85'ti. Sonuç ne olursa olsun Ak parti her zamanki gibi hizmet etmeye devam edecektir" diye konuştu