TURİZM YATIRIMLARI İÇİN VEKİL KOÇ ve VALİ ÇİÇEK BAKAN ERSOY’LA GÖRÜŞTÜ

 TURİZM YATIRIMLARI İÇİN VEKİL KOÇ ve VALİ ÇİÇEK  BAKAN ERSOY’LA GÖRÜŞTÜ

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç,

            Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ve AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti. Ziyarette, Ardahan’ın turizm yatırımları görüşüldü. 
           Kültür ve Turizm Bakanlığında Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelen Vali Hayrettin Çiçek ve Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’ın ihtiyaç ve taleplerini ilettiler.  
           Ardahan için önemli sonuçların alındığı ziyaret sonrası açıklama yapan Milletvekili Kaan Koç, “Ardahan Valimiz Hayrettin Çiçek ile Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret ettik. Bakanlığımıza devir ettiğimiz Yalnızçam Kayak Tesislerimizin yatırım ve turizm teşvikleriyle birlikte ihalesinin ay sonunda olacağı müjdesini aldık. Ardahan Kültür Merkezini yılsonu açıyoruz. Ardahan Müzesi kuruluş işlemleri devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ardahan’ımız için gereken tüm adımları atmaya, yeni eserler ve hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. Sayın Kültür ve Turizm Bakanımıza yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Serhat Ardahan’ımıza hayırlı olsun” dedi.