8 kişi Gözaltına Alındı
Ardahan'da jandarma ekiplerince düzenlenen tarihi eser operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.
Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda, tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 8 şahıs gözaltına alındı. Uzun süredir takip edilen şüphelilerin, ellerinde bulundurdukları tarihi eserleri satma arayışı içinde oldukları belirlendi.
Operasyon kapsamında, aralarında 8 adet firavun figürü, 58 adet bronz sikke, 2 adet haç figürü ve 5 adet insan figürlü obje olmak üzere çok sayıda tarihi eser ele geçirildi. Ayrıca, bir adet oval taş, 7.62 mm çapında ruhsatsız tabanca, 46 adet fişek, bir dizüstü bilgisayar, çeşitli kazı malzemeleri (balyoz, çekiç, demir keski), yer tespit cihazı, jeneratör ve projektör de ele geçirilen diğer materyaller arasında yer aldı.
Ardahan İl Jandarma Komutanlığı, bölgedeki kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

-
1
VURALLAR YAPI´ DAN KİRALIK DAİRELER
-
2
AŞIKŞENLİK MAHALLESİNDE VEFAT
-
3
İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni Yapıldı
-
4
Çıldır Anaokulu Öğrencileriyle Ramazan Etkinliği Programı
-
5
Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu Yatılı Bölge Ortaokulu’nda iftar buluşması
-
6
Güvenocak Köyünde Vefat
-
7
Çıldır’da Yeşilay Haftası Etkinliği
-
8
Ardahanalılara İmamoğlunun Mektubunu Okudular
-
9
AK Partiler iftar sofrasında bir araya geldi
-
10
Başkan Özer İftar Programında Adaylığını Açıkladı





