ZAFER PARTİSİ ARDAHANA KURUCU İL BAŞKANINI ATADI

ZAFER PARTİSİ ARDAHANA KURUCU İL BAŞKANINI ATADI

Zafer Partisini Ardahan da Dernek Başkanı Levent Pehlivan temsil edecek.

       Mültecilerle ilgili söylemleri ile ülke gündemine oturan Zafer Partisi tüm Türkiyede teşkilatlanlama çalışamalarına aralıksız devam ediyor. Bugünde Ardahan İl Başkanı olarak Sevdamız Ardahan Dernek Başkanı olan Levent Pehlivan atadı.

      Pehlivan şahsi sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında Sevdamız Ardahan Dernek Başkanlığı görevini bırakarak Zafer Partisi İl Başkanı olarak yoluna devam edeceği mesajını verdi.

      Pehlivan yapmış yapmış olduğu paylaşım..

''Sevgili Ardahanlılar;
Bu güne kadar 'Sevdamız Ardahan Derneği' başkanı olarak Hizmet ettiğim Ardahan'ımıza artık Zafer Partisi İl Başkanı olarak devam edeceğimden dolayı görevimi dernek başkan yardımcımız, yol arkadaşım Mustafa KILIÇ kardeşime devir ediyorum. Bu kararı almamdaki etkenlerden en büyüğü mücadelesini yapmış olduğumuz hizmetlerin bir çoğunun siyasi ve bürokratik destekler olmadan gerçekleşmesinin zor olacağına inanmamdır. Zafer Partisinin kuruluş amaçlarının ve misyonunun değerlerimizle mücadelemizle örtüşmesi ve her hangi bir siyasi ittifaka bağlı kalmadan kendimizi özgürce ifade edebileceğimize inandığımız için bu kararı almış bulunmaktayım.
Kıymetli Ardahanlılar bu güne kadar Derneğimize vermiş olduğunuz destekler için sizlere teşekkürü bir borç bilirim, göstermiş olduğunuz ilgi ve alakanın artarak devam edeceğine inancım tamdır.Sevgi ve saygılarımla''.

 

BİRLİKTE OLURSAK BAŞARIRIZ
ZAFER İNANANLARINDIR
Zafer Partisi Ardahan İl Başkanı
Levent Pehlivan