YURT YAPIMINA BAŞLANDI MI?

YURT YAPIMINA BAŞLANDI MI?

İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek İlçemizi ziyaret etti. Doğum yeri Kars`ın Selim ilçesi olan Çelikbilek burada bir dizi ziyarette bulunduktan sonra Ardahan üzerinden ilçemize geldi.

 

     İstanbul Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek İlçemizi ziyaret etti. Doğum yeri Kars'ın Selim ilçesi olan Çelikbilek burada bir dizi ziyarette bulunduktan sonra Ardahan üzerinden ilçemize geldi. 
Eski Beyrahatun köyünü kardeş köy olarak ilan eden Çelikbilek köy halkı tarafından coşkuyla karşılanarak,  Köy Muhtarı Adem Akçay tarafından ağırlandı. 
Çelikbilek köy konağı ve sağlık ocağı için gerekli yardımı yapıp, daha modern hale gelmesini sağlayacaklarını beyan etti.  Adem Akçay'ın el yapımı ahşap camii hediyesini kabul eden Çelikbilek köy halkı tarafından hazırlanan yöresel yemekleri tattı. 
     Başkan Çelikbilek'in köylerini ziyaret etmesinden oldukça memnun olduklarını belirten köy muhtarı Adem Akçay " Baba topraklarına gelirken köyümüzü ziyaret ederek bizi onurlandıran başkanımıza teşekkür ediyorum. Kardeş köy olarak bizi şereflendirmiş, köyümüzün eksiklerini gidermek için yardımlarda bulunacağını beyan etmesi bizi çok mutlu etmiştir" dedi.
     Eski Beyrahatun köyünden ayrılan Başkan Çelikbilek Çıldır belediye başkanı tarafından karşılandı. Daha önce Çıldır Meslek Yüksekokulu için yapılacak yurt için yardım sözün veren ve somut bir adımın atılıp atılmadığını merak eden  Çelikbilek' in ilk cümlesi "Yurt yapımına başlandı mı? " oldu.  
Başkanı makamında ziyaret ederek ilçe hakkında bilgi alan Çelikbilek, ilçeden ayrılarak Karsa doğru hareket etti.
ÇELİKBİLEK ARDAHAN BELEDİYESİNİDE ZİYARET ETTİ
     Beykoz Belediyesi Başkanı Yücel Çelikbilek, Ardahan Belediyesi'nide ziyaret etti.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy'u makamında ziyaret eden Başkan Çelikbilek, Ardahan'ın kendi memleketi olduğunu belirterek, Ardahan ile farklı ilişkiler kurmak istediklerini söyledi. İki belediye olarak güzel ilişkiler kurmak için kente geldiğini belirten Çelikbilek, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ile bu konuyu görüştüklerini ifade etti.
     Ardahan Belediye Başkanı Köksoy, Çelikbilek'e yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bir bilgi verdi. Başkan Köksoy ayrıca ziyaretinin anısına Başkan Çelikbilek'e teşekkür ederek, plaket ve Ardahan yöresine ait bir kilim hediye etti.
     Beraberindeki heyetle birlikte Ardahan Kalesi'ni de gezen Çelikbilek, Çamlıçatak Ormanlığında düzenlenen programa katıldı.