www.cildirgoyce.com

Yurt Dışına Kaçmaya Çalışırken Yakalandılar

Yurt Dışına Kaçmaya Çalışırken Yakalandılar

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı KOM. Şube ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde

        Sınır ilçesi Çıldırın yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isteyenlerin uğrak noktası olmasına Jandarma ekiplerince izin verilmiyor. İl ve İlçe Jandarma ekiplerinin gelen istihbarat çalışmaları sonucu birçok olaya müdahale ederken bugün yine birçok suçtan aranan 2 ( iki ) yapılan operaayonla yakalandı.

          Olayla ilgili İl Jandarma Komutanlığınca yapılan açıklamada ; 

          Ardahan İl Jandarma Komutanlığı KOM. Şube ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; hakkında (19) ayrı suçtan suç kaydı olan ve yurt dışı çıkış yaşağı bulunan ve İstanbul ilinde ikamet eden bir şahsın sahte kimlik kullanarak Çıldır İlçesi Kenarbel köyünden Gürcistan Ülkesine çıkacağı yönünde bilgiler elde edilmiştir.

      Elde edilen bilgiler doğrultusunda ekiplerimizce Kenarbel köyünde düzenlenen operasyon neticesinde; (19) ayrı suçtan suç kaydı bulunan ve yurt dışı çıkış yaşağı bulunan şüpheli şahıs yakalanmıştır. Ayrıca düzenlenen operasyonda şüpheli şahsın yurt dışına çıkışını organize eden Kars ili nüfusuna kayıtlı (2) şahıs daha yakalanarak C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

        C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınan şüpheliler tamamlanan soruşturma evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilmişler, hakkında (19) ayrı suçtan suç kaydı bulunan ve sahte kimlik kullanarak yurt dışına çıkmaya çalışan şüpheli tutuklanarak Ardahan Kapalı Cezaevine teslim edilmiş, diğer (2) şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

       Kamuoyuna saygıyla duyurulur.