YUNUSOĞLU, TEŞEKKÜR EDEREK VEDA ETTİ

YUNUSOĞLU, TEŞEKKÜR EDEREK VEDA ETTİ

Chp İl genel Meclis üyesi...

       Cumhuriyet Halk Parti İl Genel Meclis Üyesi ve Ardahan Meclis Başkanı Baha Yunusoğlu 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmayacağını beyan ederek tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

        Yunusoğlu yaptığı açıklamada " 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday olmayacağım. Aday adaylık başvurusu yapan ve aday olarak halkın karşısına çıkacak bütün arkadaşlara başarılar diliyorum. Seçildiğim günden bu güne kadar İl Genel Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Başkanı olarak, ilçemi ve partimi en iyi şekilde temsil ettiğime imkanlar ölçüsünde güzel işler yaptığım inancındayım. Hiçbir zaman partizanlık, köyler arası ayrım yapmadan eşit bir şekilde hak savunma çabası içerisinde oldum. Şimdiye kadar birlikte çalıştığım, Ardahan Valileri ve Vali yardımcılarına, İl Genel Meclisi Üyesi arkadaşlarıma, İl Genel Meclis, İl ve İlçe özel idare personeline, Kaymakamlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederim.

       Ben yanlız bırakmayan İl Başkanımız Sayın Yalçın Taştan'a Merkez İlçe Başkanı Sinan Onay'a ve Çıldır İlçe Başkanı Nevzat Şirin olmak üzere yönetim kurulu üyelerine minnettarım.

        İlimiz ve İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşlarına, STK ve basın mensuplarına, ilçemiz halkına, sevgi ve saygılarımı sunarım.