YUKARI CANBAZLILAR SALONA SIĞMADI

YUKARI CANBAZLILAR SALONA SIĞMADI

Çıldır Yukarı Canbaz Köyü Derneği İstanbul yaşayan köylülerinin yoğun katılımıyla birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

    Başkanlığını Sinan Göller'in yaptığı merkezi Esenler de bulunan Yukarıcanbaz Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Esenler Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 12.Geleneksel Yukarıcanbaz Köyü Birlik ve Beraberlik Gecesi görülmeye değerdi.
     Yoğun katılımın olduğu gecede misafirler salona sığmadı. Çıldır Sancağı Gençlik ve Kültür Platformu Başkanı Adem Kemer'in de yönetiminde bulunduğu Yukarıcanbaz Köyü Derneği başarılı bir geceye imza atarken, milletvekilleri, ilçe başkanları, belediye başkan adayları, muhtarlar, muhtar adayları, dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları, siyasi parti temsilcileri, eğitimciler, akademisyenler, birçok misafir ve Yukarıcanbazlılar katılım sağladı.
    Yöresel Kaz Yemeği eşliğinde Davul Zurna, Kafkas Gösterileri, Şah Kaldırma, Video Gösterileri ve Burhan Yıldırım'ın yöresel türkü ve halaylarının olduğu program da katılımcıların memnuniyeti gözlerden kaçmadı.