YILMAZ "TÜM ARDAHAN'I AK BELEDİYECİLİĞE KAVUŞTURACAĞIZ"

YILMAZ

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi saha çalışmalarını sürdürüyor.

    Başkan Yılmaz, seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Ardahan’ın kaybedecek 5 yılı daha olmadığını belirterek, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Ardahan ve tüm ilçelerini AK belediyecilikle kavuşturacaklarını söyledi. 

TÜM BELEDİYELERİMİZ AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK 

     AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz: “AK Parti'nin hizmet anlayışını 31 Mart 2024 seçimleriyle Ardahan Belediyesine yeniden kazandıracağız. Bizim elimizde olmayan belediyeler var. Mevcutları da koruyarak, bu belediyeleri mutlaka alacağız. 31 Mart seçimlerinin galibi biz olacağız. 1 Nisan sabahı Ardahan’ın bütün ilçeleri, beldesi ve il merkezi AK belediyecilikle tanışmış olacak” dedi. 

KAMUOYUNDA KONUŞULAN İSİMLER ASILSIZ 

    Doğru adayı belirlemek için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Başkan Yılmaz, “Genel Merkezimiz tarafından aday belirleme süreci sıkı bir şekilde devam ediyor. Birbirinden değerli 13 aday adayımız var. Doğru adayı belirlemek için parti içi temayül yoklaması yaptık, daha sonra Genel Merkezimiz tarafından tele anket çalışması yapıldı. Kamuoyunda bazı isimler telaffuz ediliyor. Temayül ve anket sonuçlarını sadece genel merkezimiz biliyor. Bu nedenle konuşulan bu isimler tamamen asılsızdır. İl ve ilçe belediye başkan adaylarımız Genel Merkez tarafından 15 gün içerisinde açıklanır diye düşünüyoruz”. 

HÜKÜMETİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR 

      Ardahan’ın kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığını ifade eden Başkan Yılmaz, “AK Parti hükümeti döneminde Ardahan’a sayısız yatırım geldi. Şuan CHP’li Belediyenin kendileri yapmış gibi reklamını yaptıkları bütün projeler bizim belediyeciliğimizde hazırlanan projeler. Kendilerine ait hiçbir projeleri yok. Belediyenin kaynaklarının kullanımı noktasında vatandaşın güven kaybına vesile oldular. Bunun giderilmesi gerekiyor. Biz yapacağımız işlerle önceliğimiz güven kavramını yeniden tesis edeceğiz. Karagöl Mahallesi 18. Madde imar uygulaması nedeniyle ciddi anlamda çıkmaza girmiş durumda. Bununla ilgili çözüm odaklı çalışma yürütmedikleri gibi, suçu başkalarına atarak siyasi malzeme yapmaktalar. Ardahan’ın 5 yıl daha bu kötü yönetime tahammülü yok. Ardahan’ın kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Ben bu düşüncenin her kesimde olduğunu görüyorum. İlimizin AK Parti hükümetinin desteğine ihtiyacı var. Bunun için hükümetimizin ilimizde ki hizmetlerinin daha da artması adına, seçim kazanmak için tüm kademelerimizle sahadayız. İnşallah 31 mart 2024'te kıymetli vatandaşlarımızın teveccüh ve destekleri ile yeniden AK belediyecilik ile Ardahan kazanacaktır" diye konuştu.