YILMAZ, 29 MAYIS SABAHI SEÇİM STARTINI VERDİK

YILMAZ, 29 MAYIS SABAHI SEÇİM STARTINI VERDİK

AK Parti Ardahan İl Başkanı...

        AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz 14 /28 mayıs seçimleri ve gündeme dair Çıldır Manşet gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. 29 Mayıs sabahı seçim stardı verdiklerini beyan eden “ Türkiye Yüzyılı” vizyonuna yaraşır bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor.

        AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlce Başkanımız Özgür Açıkyıldız, Gençlik Kolları Başkanımız Emre Karakoyun ile birlikte Çıldır Manşet gazetesini ziyaret etti. 

Koç Ardahanımız İçin Önemli Fırsat

       Çok kolay sayılmayacak ama rahat bir seçim dönemini geride bıraktık. Vekil adaylarımız sayın Kaan Koç ve Güven Karakoyun'un açıklanması ile birlikte parti ve teşkilatlar olarak çalışmalara başlarken önemli ölçüde halktan teveccüh gördük. İki vekil adayımızın da yaşamlarını Ardahan'da sürdürüyor olması çalışmalarımız da önemli ölçüde bizleri rahatlattı. Seçimden başarılı çıkmakla birlikte bir sahada ki bir çok eksiğimizi de gördüğümüz 14 Mayıs seçimlerinde Ardahan'da birinci parti olmanın gururunu tekrar yaşayarak Sayın Kaan Koç'u meclise gönderdik. Ardahan da doğmuş büyümüş teşkilat içerisinde gelen birinin vekil olması İlimizin kalkınması ve büyümesinde büyük bir etki oluşturacaktır. İlimizde yaşanan aksaklıklar ve eksikleri birebir yaşayarak bilen birinin çözüm bulması da hızlı ve kesin olacaktır. Bu noktada Sayın Koç'un Ardahan için önemli bir fırsat olduğunu biliyoruz. Bu fırsatı da en iyi şekilde değerlendirerek birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etme adına mesai harcıyoruz.

Sosyal Medya Belediyeciliği Yapmayacağız

    28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilmesi ile birlikte 29 Mayıs sabahı yerel seçim çalışmalarımıza hız kesmeden başladık. Ardahan Belediyesinin yanı sıra Hanak ve Damal Belediyelerini partimize kazandırarak Ak Belediyecilik anlayışı ile birlikte “ Türkiye Yüzyılı” programı kapsamından daha refah bir Ardahan sunacağız. Çamuru, çukuru, çöpü, kaldırımları düzensizliğini halkımızın taktirine bırakıyoruz. Sosyal medya belediyeciliği değil halkına hizmet eden bir belediye anlayışı ile bir çok alanda arkadaşlarımız projeler hazırlamaya başladı. Geniş bir perspektif ve vizyonla Ardahan'ımızı hak ettiği noktaya ulaşması için çalışmalarımıza hız kattık.

Bayrağı Teslim Edecek Arkadaşlarımız Olacak

     Partimiz değişim ve dönüşüme önem veren bir parti olmakla birlikte çizdiği vizyon ve misyon ölçüsünde her dönem yenilenerek yoluna devam etmektedir. Bu bir bayrak yarışı partimizin her mensubu bu bayrağı bir adım daha ileriye taşımak için canla başla çalışmaktadır. Bu değişim ve dönüşüm çerçevesinden üyelerimiz, teşkilatlarımız ve partiye gönül vermiş vatandaşlarımızla birlikte istişareler yapıyoruz. Daha planlı bir şekilde başarıyı yakalamak için görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz. Güçlü teşkilatlarla başarılı bir seçim sürecine hazırlanıyoruz. Halkı dinleyen hatardan ders çıkaran başarı paylaşan bir anlayış ile yönetim politikası sergiliyoruz. Bu kapsamda yaptığımız müdahaleler daha fazla başarı elde etmek içindir.