Yıldız, Serviscilerle Bir Araya Geldi

Yıldız, Serviscilerle Bir Araya Geldi

Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü...

         Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız İlçe genelinde bulunan okullarda öğrenci taşıma işi yapan servis şöförleri ve kolluk kuvvetleri yetkilileri ile bir araya geldi.

         İlçedeki taşıma sistemi, yönetmelik, dikkat edilmesi gereken hususlar ve kurumlar arası ortak çalışmayı pekiştirmek amacı ile yapılan toplantıya katılım yoğun oldu.

         Toplantı sonrası açıklama yapan Müdür Yıldız, '' Taşıma kapsamında, okullarımızdaki öğrencilerimizi taşıyan servis şoförlerimizle; taşıma yönetmeliği, servis kuralları ve kış mevsiminin yaklaşmasından dolayı araç bakımı ve öğrencilerimizin düzenli, sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşınması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantımıza katılan Çıldır İlçe Jandarma Komutanımıza, emniyetten görevli memurlara, servisçilerimize ve katılımcılara teşekkür ederiz.Taşıma kapsamında, okullarımızdaki öğrencilerimizi taşıyan servis şoförlerimizle; taşıma yönetmeliği, servis kuralları ve kış mevsiminin yaklaşmasından dolayı araç bakımı ve öğrencilerimizin düzenli, sağlıklı ve güvenli bir şekilde taşınması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantımıza katılan Çıldır İlçe Jandarma Komutanımıza, emniyetten görevli memurlara, servisçilerimize ve katılımcılara teşekkür ederiz.'' dedi