YILDIZ " ÖĞÜT KAYBETSİN DİYE HDP´YE OY VERENLER ARDAHAN´A NE KAZANDIRABİLİR"

YILDIZ

Milliyetçi Hareket Partisi ...

      Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan Milletvekili adayı Av. Osman Nuri Yıldız parti binasında basın toplantısı düzenledi.

     MHP Ardahan Milletvekili birinci sıra Milletvekili adayı Av. Osman Nuri Yıldız toplantıya katılan, partiliere ve basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başladı. CHP yi sert bir dille eleştiren Yıldız, ?tabanın istemediği, tavanın adayı Öztürk işine baksın? dedi. 

     Yıldız sözlerine şöyle devam etti : ?CHP kendini anlatmak yerine, projelerini anlatmak yerine ağzına bizleri ve partimizi dolamıştır. Devletin çeşitli makamlarında bulunmuş, memleketine katkı noktasında çok ciddi imkanları varken, Ardahan´a bir çivi bile çakılmasına vesile olmamış bu arkadaş, şimdi çıkmış oy toplamak için bizim üzerimizden siyaset yapmaktadır. Seçmenimizin söylenen bu yalanlara itimat etmemesi gerekiyor. Çünkü biz bu seçimde zirveye oynuyoruz. 1 Kasım´dan sonra bunu görecekler. Bizim en büyük kazancımızda Ardahan´ın sorunlarını sıkıntılarını paylaşmakla vatandaşımızın gönüllerini kazanmak oldu. Ardahan´da en büyük sıkıntının terör sorunu olduğunu bizden başka kim söyledi? Bu sorunu çözmeden diğer sorunların çözülemeyeceğini biz heryerde söyledik. Öztürk Yılmaz´ın CHP için doğru bir aday olmadığını sadece ben söylemiyorum. Bunu kendi partilerinde yöneticilik yapmış insanlar bile söylüyor. Tepeden atanmış birine oy verin diyenlere karşılık biz halkımızın Ardahan´da yaşıyan kendi evlatlarına sahip çıkacaklarına inanıyoruz" dedi.

      3 dönem CHP´den Ardahan Milletvekilliği yapan Ensar Öğüt´ü başarılı bir muhalefet milletvekili olarak gördüğünü de söyleyen MHP adayı Yıldız, "Samimiyetle söylüyorum ki, Ensar Öğüt muhalefet bir partinin milletvekili olarak başarılı bir siyasetçiydi. Ardahan´da fabrikamı vardı ki fabrikadan bahsetmesi bekleniyordu. Ardahan´ın gerçekliği tarımdır hayvancılıktır. Sayın Öğütte bu sorun ve sıkıntıları meclise taşımıştır. Bir muhalefet milletvekili olarak üzerine düşen herşeyi yapmıştır. 3. dönem 4. dönem adaylığı doğrumudur? bunu değerlendirmek bana düşmez. Ama bir muhalefet vekili ne yapması gerekiyorsa onu yaptı. Bunu yaptı diye CHP´liler tarafından karalandı. 7 Haziran seçimlerinde aleyinde broşürler bastırılarak oy verilmemesi istenildi. Ensar Öğüt aday oldu diye gidip başka partiye oy verenler çıkıp bugün Ardahan´ın kurtuluşundan bahsetemeye hakkı yoktur. Türkiye´nin ve Ardahan´ın tek kurtuluşu MHP´dir. Çünkü CHP tek başına iktidar olmak yerine 7 Haziran seçimlerinde HDP´nin barajı aşması için çalışmış bir partidir" açıklamasında bulundu.