YILDIRIMTEPE KÖYÜNÜN MAHALLE OLMASI MECLİSTEN OY BİRLİĞİ İLE GEÇTİ

YILDIRIMTEPE KÖYÜNÜN MAHALLE OLMASI MECLİSTEN OY BİRLİĞİ İLE GEÇTİ

Yıldırımtepe köyünün Çıldır ilçesine mahalle olarak bağlanması için başlatılan girişimler Belediye Meclisine gelen referandum oylama sonucu oy birliği il kabul edildi.

 

      Yıldırımtepe köyünün Çıldır ilçesine mahalle olarak bağlanması için başlatılan girişimler Belediye Meclisine gelen referadum oylama sonucu oy birliği il kabul edildi.
     Çıldır ilçesine bağlanmak için yaklaşık 2 aydır yapılan girişimler prosedür gereği yürürken bağlanma çalışmalarının Belediye Meclis ayağı da olumlu sonuçlandı. Belediye Meclisinin oy birliği ile bağlanmasının önünde hiçbir engel kalmazken alınan karar doğrultusunda kararının Ardahan Valiliğine oradan da İçişleri Bakanlığına gönderilmesi sonucu Yıldırımtepe köyünün mahalle olması tamamlanmış olacak.
     Konuyla ilgili açıklama yapan Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün ''Yıldırımtepe köyünün tercihini çok olumlu buluyoruz, bundan dolayı da sürecin biran önce tamamlanması için çalışmaları yakında takip ediyoruz. Şuan itibariyle belediyemize bağlanmalarında herhangi bir engel kalmamıştır. Meclisimiz oy birliği ile bağlanma kararı almış ve Valilik makamına göndermiştir. Yıldırımtepe Köyünün yani yeni mahallemizin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum'' dedi.