YİBO OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINI YAPTI

YİBO  OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISINI YAPTI

Eğitimde 4+4+4 uygulamasına geçilmesiyle beraber Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu ilk ve Ortaokulu Okul Aile birliği ilk toplantısını yaptı.

 

        Eğitimde 4+4+4 uygulamasına geçilmesiyle beraber Çıldır Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu ilk ve Ortaokulu Okul Aile birliği ilk toplantısını yaptı.

        Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu İlk Okulu toplantı salonun da gerçekleşen toplantıya ilgi büyüktü.YİBO müdür vekili Güven Aslan ve Branş öğretmenlerinin karşıladığı veliler öğretmenlerin ilgilerinden memnun kaldığını beyan ederek, çocuklarının emin ellere emanet ettiklerini dile getirdiler.

       Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Açılış konuşmasını yapan YİBO Müdür vekili Güven Aslan "Tüm velilerimize toplantıya göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim. Öğrencilerimizin eğitimlerinde en önemli noktayı veli- öğretmen ve veli- öğrenci arasındaki ilişki önemli rol oynamaktadır.

       Biz öğrencilerimize ders saatleri içerisinde yeterince ilgi göstermekteyiz. Bu saatler dışında kalan sürede velilerin çocuklarına daha fazla ilgi göstermeleri ve yakınlık kurmaları çok önemlidir. Kadromuzda 33 öğretmen bulunmaktadır. Bunların beş tanesi idari işleri yürütmekte yirmi sekiz öğretmenimizde aktif olarak derslere girmektedir. Biz daha eğitimli öğrenciler yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sizinde bu konuda daha fazla duyarlılık göstererek çocuklarınıza olan ilginizi arttırıp bizleri daha sık ziyaret ederek öğrenciler hakkında daha fazla bilgi edinmeniz daha elverişli sonuçlar almamızı sağlayacaktır. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyor ilginize teşekkür ediyorum" dedi.

       Okul Aile birliği için Yönetim ve Denetleme Kurulu seçilmesi için 8 Kasım 2012 Perşembe gününün belirlenmesinin ardından, velilerin çocuklarının sınıf öğretmenleriyle görüşerek bilgi almasıyla sona erdi.