YENİDEN REFAH PARTİSİ KONGRELERE BAŞLADI

YENİDEN REFAH PARTİSİ KONGRELERE BAŞLADI

Yeniden Refah Partisi, Merkez İlçe 1. Olağan Kongresi...

       Yeniden Refah Partisi, Merkez İlçe 1. Olağan Kongresinin ardından diğer ilçe kongreleri için startı Göle İlçesinden verecek.

      Göle İlçe Başkanı Murat Öngel ile tek aday olarak seçime gidecek olan Yeniden Refah Partisinde Dursun Akçam Kongre Merkezinde yapılan Ardahan Merkez İlçe 1. Olağan Kongresinde Başkanlığa İhsan Polat seçildi.

    Tek aday olarak seçime giren Refah Partisinde İhsan Polat delegelerinin tamamının oyunu alarak resmen Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. Yeniden Refah Partisinin Merkez İlçe Kongresine CHP İl Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı da katılım sağladı. Yeniden Refah Partisi Erzurum Bölge Koordinatörü ve MYK üyesi Sadık Çat ile Bölge sorumlusu Emin Menşur'un da hazır bulunduğu kongre seçiminin ardından Partililer Neşve Cafe'de yemekte buluştu.

      Pandemi sonrası Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Kongresini yaptı, Sıra Göle'de ilk kongre olmasının yanında Kongrede fiziksel mesafe kurallarına uyum sağlandı.

       GÖLE İLÇESİ KONGREYE HAZIRLANIYOR

     Refah'ta Göle İlçesi de kongre hazırlıklarına başladı. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Kongrenin ardından sıra diğer ilçelere gelecek. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından Ardahan İl Kongresi gerçekleştirilecek. Kongreye Genel Başkan Fatih Erbakan'ın da katılması bekleniyor.

      Göle'de kongreye hazırlanan Refah Partisi Göle İlçe Başkanı Murat Öngel yaptığı açıklamada, " Erbakan demek Üretmek demektir. Yüksek Teknoloji, Arge ve İnnevasyon Alanında Türkiyemizi Lider Bir Ülke Haline Getirmek İçin Koşacağız.. Katma Değerli ve Yüksek Teknoloji Ürünü Üretiminde, İhracat Alanında, Milli Gelir Alanında Türkiyemizi En Üst Seviyeye Taşımak İçin Koşacağız. Adil Bir Gelir ve Servet Paylaşımı Sağlayacağız Borç ve Faiz Ekonomosi Yerine Üretim İstihdam ve İhracat Ekonomisini Geçerli Kılmak İçin Mücadele Edeceğiz. Yaşanabilir Bir Türkiye İçin, Yeniden Güçlü Bir Türkiye İçin, Ve Yeni Bir Dünya İçin, Artık Umut Var. Artık YenidenRefah var. Milletimiz İçin Koşacağız Çünkü milletimiz için biz varız" dedi