YENİDEN REFAH PARTİSİ HANAKTA DA TEŞKİLATLANDI

YENİDEN REFAH PARTİSİ HANAKTA DA TEŞKİLATLANDI

Yeniden Refah Partisi Ardahan Hanak ilçesinde...

       Dr. Fatih Erbakan Liderliğindeki Yeniden Refah Partisi Ardahan’da emin adımlarla ilerlerken, Hanak İlçesine de atama gerçekleştirdi.

    2018 yılında kurulan ve şimdiye kadar 81 il 800 ilçe teşkilatlanmasını tamamlayan Yeniden Refah Partisi Ardahan da il başkanlığı ataması ile teşkilatlanmaya gitmiş kısa süre içerisinde Gençlik Kolları, Hanım Kolları ve Merkez İlçe Başkanlığı olarak örgütlenmiş hemen ardından Ardahan’ın seçim belirleyicisi Göle ilçesinde ileri gelen ailelerden Murat Öngel başkanlığında kurulmuş ve kısa sürede Göle'de ses getiren konuma gelmişti.

     Kongre Caddesi üzerinde bulunan Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı binasında Hanak İlçesinin etkin esnaflarından Dursunoğlu İnşaat’ın sahibi Melikşah Turan’ı Yeniden Refah Partisi Hanak İlçe Başkanlığına atadı. 40 yıllık temiz geçmişi olan partimizin ikinci 40 yılın inşası için Genel Başkanımız Dr Fatih Erbakan başkanlığında sadece coğrafyamıza değil bütün yeryüzündeki mazlumların umudu olmuştur diyen Yeniden Refah Partisi Yetkilisi: “Yeniden inşa edilecek adil düzen için hiç durmadan yorulmadan var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Şahsım ve partim adına bu kutlu davada bizimle bu zor yola talip olan Hanak ilçe başkanımıza ve ailesine hayırlı olsun diyor Yüce Allah’tan hepimize bu kutlu davaya en güzel şekilde hizmet etmemizi nasip etmesini niyaz ediyorum” dedi.