YENİ MÜFTÜDEN İLK AÇIKLAMA

YENİ MÜFTÜDEN İLK AÇIKLAMA

"Din hizmeti, fedakarlığı, hasbiliği, samimiyeti, hoşgörüyü, toplumla iç içe olmayı, iyi temsil ve istişareyi gerektiren bir görevdir"

       Ardahan İl Müftülüğü görevine atanan Aytekin Yılmaz, din hizmetinin, fedakarlığı, hasbiliği, samimiyeti, hoşgörüyü, toplumla iç içe olmayı, iyi temsil ve istişareyi gerektiren bir görev olduğunu söyledi.
         Yılmaz, yaptığı açıklamada, dün itibarıyla Ardahan il müftülüğü görevine başladığını belirterek, görevin sorumluluğunun bilincinde olduğunu ifade etti.
           En iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti: "Din hizmeti, fedakarlığı, hasbiliği, samimiyeti, hoşgörüyü, toplumla iç içe olmayı, iyi temsil ve istişareyi gerektiren bir görevdir. Bu çerçevede tüm il genelindeki personelimizin bu minval üzere görev yaptığını, yapacağını biliyor, sevgi, saygı, samimiyet ve karşılıklı sorumluluk içerisinde görevlerimizi yürüteceğimizin bilinmesini arzu ediyorum. Müftülük hizmetleri tek başına yürütülmesi imkansız olan hizmetlerdendir. Bu noktada yapacağımız tüm hizmetleri 'halka hizmet hakka hizmettir' prensibi gereği görevlerini seve seve bir ibadet neşesi içerisinde yürüten merkezde görev yapan daire personeli ve en uzak köylerdeki tüm değerli personelimizle birlikte başaracağımıza inanıyorum."