YENİ BAŞKANLA İLK TOPLANTI

YENİ BAŞKANLA İLK TOPLANTI

24 Haziran seçimleri....

     24 Haziran seçimleri sonrası AK Parti Ardahan İl Başkanlığına vekalet eden Mutlu Şanlıtürk´ün görevi bırakması ardından AK Parti Ardahan İl Başkanlığına atanan Hakan Aydın´a sıcak karşılama.

     Kongre Caddesi üzerinde bulunan parti binasına çoğunluğu kadınların ve gençlerin oluşturduğu bir kalabalıkla İl Başkanlığına geçen Aydın, burada partililere yönelik olarak kısa bir selamlama konuşması yaptı.

        AK Parti´nin bir dava partisi olduğunu belirten Hakan Aydın, kendisiyle birlikte 20 kişinin AK Parti İl Başkanlığına aday olmak için müracaatta bulunduğunu, ancak AK Parti Genel Merkezinin bu görevi kendisine tevdi etmesinin mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını söyledi.

       İl Başkanlığına 21 adayın başvurmasını partiye olan teveccühe bağladığını aktaran Aydın, ?Bu bir cesaret işidir, diğer aday arkadaşlarımı da kutluyorum. Hepimizin amacı yerelde ve genelde partiyi daha büyük başarılara götürmektir. Partimizin kriterleri bellidir. Bu kriterler doğrultusunda yeni yönetimimizi oluşturup el birliği yaparak şehrimizin sorunlarına çözüm bulacağız. AK Parti ailesi olarak milletvekiliyle, belediye başkanlarıyla, kamu kurum ve kuruluşlarıyla koordineli çalışıp şehrimize katkı sunacağız. Bizi bu göreve laik gören AK Partinin değerli yöneticilerine de huzurunuzda teşekkür ediyorum. Görevimiz Ardahan´a hayırlı uğurlu olsun? dedi.