Yaz Kursları Başladı

Yaz Kursları Başladı

Yaz Kur'an Kursları Büyük Bir Heyecanla Başladı

        Tek dönem halinde 01 Temmuz-16 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2024 yılı yaz Kur’an kurslarında eğitim-öğretim İlçe Müftülüğüne bağlı cami ve Kur’an kurslarda başladı.

       Her sene okulların tatil olduğu dönemde milyonlarca çocuk ve gencin Kur'an-ı Kerim başta olmak üzere İslam'ın temel inanç esaslarını, ibadetleri ve Hz. Peygamber'in hayatını öğrendiği "Yaz Kur'an Kursları" 1 Temmuz Pazartesi günü itibariyle başladı.

        Yaz Kuran Kursu eğtiminin başlamasıyla büyük bir neşe ile cami ve kurslara akın eden çocuklar güzel görüntüler oluşturdu. Öğrenciler ilk günü camii ve Kur’an kurslarını tanıma ve bilgilendirme şeklinde geçirdiler. Yaz Kur'an Kurslarına başvurular 8 Temmuz'a kadar devam edecek. 7 hafta süreyle tek dönem halinde planlanan Yaz Kur'an Kursları 16 Ağustos Cuma günü sona erecek.

       Öğrencilerde sorumluluk, fedakârlık, yardımlaşma, saygı, zaman yönetimi, empati kurma gibi değerlerin geliştirilmesi amaçlanan yaz Kur’an kurslarına kayıtlar; birinci dönem için 08 Temmuz’a kadar (son gün), ikinci dönem kayıtları ise 05 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

          Yaz Kur’an Kurslarımız camilerimizde ve sadece resmi Kur’an Kurslarımızda açıldı.