YATACAK YERLERİ YOK, AÇIKLAMA YAPIYORLAR

YATACAK YERLERİ YOK, AÇIKLAMA YAPIYORLAR

Çıldır Ülkü Ocakları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın 1915 olaylarına ilişkin yayınladığı taziye yazısına ilişkin Çıldır Kaymakamlığı önünde basın açıklaması yaptı.

        Çıldır Ülkü Ocakları Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 olaylarına ilişkin yayınladığı taziye yazısına ilişkin Çıldır Kaymakamlığı önünde basın açıklaması yaptı.
        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 1915 yılınd yaşanmış olayların arşivler açılarak yeniden araştırılması, tüm dünyanın gerçekleri görmesi ve sukunetin sağlanması için duyarlı davranılması gerektiğine dair yapmış olduğu açıklamaya Çıldır Ülkü Ocakları tepki gösterdi.
         Çıldır Kaymakamlığı önünde yapılan ve bir gurup öğrencinin öğrencinin katıldığı basın açıklamasına Çıldır halkı ilgi göstermedi. Bazı vatandaşlar yapılan açıklamaya tepki göstererek "Üniversite öğrencileri kullanılarak yapılan bu tür provakatif olaylar hem ilçede hemde üniversitede ayrışmalara, kutuplamalara yol açacaktır. Çıldır halkının duyarlı davranarak bu açıklama adı altında yapılan ayrışmalara izin vermeyecektir, verilmemelidir. Yıllarca hiçbir kötü unsurun yaşanmadığı ilçede bu tür yaşanan olaylar ilçe halkını rahatsız edeceği gibi devletin kurum ve kuruluşlarınıda boşuna meşgul edecektir. İki yıldır ilçede yapımı tamamlanamayan öğrenci yurdu için tek kuruş yardımda bulunmayanların her olayda öğrencileri alıp açıklama yapması doğru değildir. Milliyetçilik, vatan sevgisi öle yazılı kağıttan gazel okuyarak yapılmaz. Vatanınızı, ilçenizi çok seviyor her sıkıştıkça medet umduğunuz öğrencilere çok değer veriyorsanız onların en büyük sorunu olan yurt için bir tuğlada siz koyun herkes sizi alkışlasın" diyerek tepki gösterdiler.