VURALLAR İLETİŞİMDEN BİR İLK DAHA

VURALLAR İLETİŞİMDEN BİR İLK DAHA

Çıldır’da hizmet veren Vurallar İletişim müşterilerine özel çekiliş düzenledi.

     01-31 Aralık 2022 tarihleri arasında Vurallar İletişimden cihaz alan ve faturalı hatta geçen müşteriler arasında eşya çekilişi yapıldı. 
      Çekiliş 31 Aralık 2022 tarihde Vurallar İletişimde Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu’nun katılımı ile yapıldı. Çekilişi Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu yaptı. Başkan Azizoğlu tarafından gerçekleştirilen çekilişle üç müşteriye çeşitli hediyeler verildi.
     Çekiliş öncesi kısa bir konuşma yapan Çıldır Vurallar İleitşim sahibi Ahmet Rıfat Vural “ bizleri tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyorum. 2023 yılına girerken tüm müşterilerimize küçük bir anı olsun diye böyle bir kampanya düzenledik. Çekilişimiz sonucu üç müşterimize çeşitli hediyeler verdik. Çekilişe hak kazan diğer müşterilerimizi de 2023 yılına girerken hediyesiz bırakmadık. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyor, yeni yılın tüm herkese sağlık getirmesini temmenni ediyorum” dedi.
     Çekilişi gerçekleştiren Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ise “ ilçemizde müşterilerine güzel bir kampanya ile hediyeler veren Vurallar İletişim sahibi Rıfat beyi ve tüm çalışanları tebrik ediyorum. Yeni yılın herkese sağlık, para ve huzur getirmesini temenni ediyorum”dedi.