Vekil Koç'tan Damal ilçesine Doğalgaz Desteği

Vekil Koç

Ardahan Milletvekili Kaan Koç Damal Belediye Başkanını ziyaret ederek Doğalgaz konusunda tam destek verdi.

        Damal Belediye Başkanı Kemal Camlıyurt, Ardahan Milletvekili Kaan Koç'un ziyaretinden dolayı mutluluğunu ifade ederek doğalgaz konusunda verdiği destekten dolayıda teşekkür etti.  Başkan Camlıyurt yaptığı açıklama da ;

Sevgili Hemşehrilerim,

         Kentimizi daha yaşanabilir ve huzurlu bir yuva haline getirmek için çıktığımız bu yolda, kararlılığımızla adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Sıcak yuvalarınızda konforu ve güveni hissetmeniz için başlattığımız doğalgaz projesi, verdiğimiz sözün güvencesiyle büyük bir hızla hayata geçiyor.

      Görevimizin ilk günlerinde, KARGAZ Genel Müdürlerimizle yaptığımız istişareler ve yerinde gerçekleştirdiğimiz tespitler neticesinde, bu hayati projenin vakit kaybetmeden başlaması gerektiğine kanaat getirdik. Bu zorlu yolculuğun başlangıcında, azimli çalışmaları ve değerli katkılarıyla yanımızda olan Milletvekilimiz Sn. Kaan Koç’a, KARGAZ Genel Müdürlerimize ve siz, kıymetli hemşehrilerimize, minnet ve şükranlarımızı sunarız.

      Kentimizi aydınlatan bu büyük projeyi hayata geçirirken, daha aydınlık yarınlara doğru kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Güzel kentimizi birlikte daha da ileriye taşıyacak, her adımda daha büyük hedeflere ulaşacağız. dedi.