VEKİL KOÇ YENİ YATIRIMLAR İÇİN BAKAN YERLİKAYA İLE GÖRÜŞTÜ

VEKİL KOÇ YENİ YATIRIMLAR İÇİN BAKAN YERLİKAYA İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’da yapımı devam eden projelerle birlikte yapılacak yeni yatırımları görüşmek ve hızlandırmak amacıyla sürdürdüğü çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor.

   AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya‘yı ziyaret etti.

   Ardahan’ın sorunları ve taleplerini ileten Koç, Bakan Ali Yerlikaya ile ilimiz genelinde devam eden yatırımlar ile yatırım programına alınması talep edilen konular değerlendirdi.

   Ziyaret sonrası açıklama yapan Milletvekili Koç, Ardahan ve ilçelerine yatırım müjdelerini duyurdu.

   Milletvekili Koç sosyal medya hesabından; “İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya‘yı ziyaret ettim. Sözlerimizi tek tek yerine getiriyoruz, Ardahan için çalışıyoruz. Hanak’ımızın Jandarma Binası ihalesi tamamlandı. Göle’miz deprem ve Posof’umuz heyelan Afet Evleri inşaatını başlatıyoruz. KÖYDES ödeneğimizi bu yıl güçlü getiriyoruz, tüm köylerimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz, yollarımızı tamamlayacağız. İl Özel İdaremizi güçlendiriyoruz, hibelerimizi aldık, tüm köylerimize yatırıma devam edeceğiz. Damal’ımız, Hanak’ımız ve Çıldır’ımızın Doğalgaz çalışmaları sonrası işlemleri için Belediyelere destek onaylandı. Tek tek yazamadığım tüm taleplerimiz hemen olumlu sonuçlanmıştır. Bakanımıza Serhat Ardahan’ım adına teşekkür ederim” dedi.