VEKİL KOÇ, VATANDAŞLARI DİNLEDİ PROJELERİ ANLATTI

VEKİL KOÇ, VATANDAŞLARI DİNLEDİ PROJELERİ ANLATTI

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç,...

      AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’ın tüm sorunlarının takibi ve çözümü noktasında olağanüstü bir seferberlik başlattıklarını belirterek, önümüzdeki aylarda tamamlanan yatırımların açılışını gerçekleştireceklerini söyledi.

     Ankara Ardahan arasında sürekli mekik dokuyan, halkın sorunlarıyla bire bir ilgilenen Milletvekili Kaan Koç gündeme ilişkin açıklamalarda  bulundu.

     Halkın büyük teveccühü ile 14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili seçilen İnşaat Mühendisi Kaan Koç, Ardahan’ı adım adım ziyaret ediyor ve vatandaşın sorunlarını dinliyor.

      Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’de Milletvekili yemini ettikten sonra Meclis Genel Kurulu'nda yapılan oylamada Bayındırlık, İmar, Ulaştırma, Turizm Komisyonu Üyeliğine seçilen Milletvekili Kaan Koç, AK Parti Meclis Grup Yönetimi’ne de girmeyi başarmıştı.

AŞIKŞENLİK VE TÜRKGÖZÜ’NDE AÇILIŞ HEYECANI

     Milletvekili Koç, “Çıldır Aşıkşenlik tüneli ve Posof Türkgözü Sınır Kapısı’nın açılışı için hazırlık yapıyoruz. Millet Bahçesi projemiz sorunsuz ilerliyor. Ulgar Tünel inşaatında çalışmalar sürüyor. Yatırım programında yer alan Sahara Tünel çalışmalarını hızlandırıyoruz. Ardahan Devlet Hastanesi'ne ulaşım sağlayan yan yolumuzu iki ay gibi kısa sürede tamamladık ve hizmete aldık. Yaşanan doktor sorunu giderildi. İlimizin temel ihtiyaçları konusunda tüm Bakanlıkları ziyaret edip, sorun ve taleplerimizi iletiyor ve çözüme kavuşturuyoruz. Ardahan Göle arasında ki karayolu çalışmamızda kısa sürede tamamlanacaktır. Ardahan sahipsiz değildir. Önceki dönem Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay’ın çabalarını biliyoruz. Ardahan’ın hak ettiği hizmetleri almaya devam edecektir” dedi.

    MİLLETVEKİLİ KAAN KOÇ’TAN DESTEK SÖZÜ: BAŞKAN DEMİR DE SERHAT ARDAHAN SPOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TUTSUN

      Serhat Ardahan Spor’da yaşanan başkan arayışına da değinen Vekil Koç, 2019 Mahalli seçimlerde Serhat Ardahan Spor’u Belediye bünyesine alacaklarını taahhüt eden Başkanı Faruk Demir’e çağrıda bulundu. AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, “Sayın Demir Serhat Ardahan Spor için verdiği sözü tutsun. Bende iktidar Milletvekili olarak her konuda destek sağlayacağıma söz veriyorum. Ancak önce Başkan taahhüdünü yerine getirsin. Serhat Ardahan Spor hepimiz için çok önemlidir. Serhat Ardahan Spor’un bir üst lige çıkması akabinde Göle, Posof ve Sulakyurt gibi takımlarımızın da önü açılacaktır” ifadesini kullandı.

BELEDİYELERE HİZMET AK PARTİ İLE GELİR

       Belediye seçimlerine büyük önem verdiklerini ve büyük yatırımların gelmesi için Ardahan genelinde ki tüm belediyeleri kazanma hedefinde olduklarını belirten Milletvekili Koç, Damal, Posof, Hanak ve Çıldır’a doğalgazın verilmesi için öncellikle Botaş Genel Müdürü ile görüşme gerçekleştirdiklerini ve süreci hızlandırdıklarını söyledi.

FESTİVAL TARİHLERİ DÜZENE GİRECEK, ARDAHAN'DA HAYVAN HASTALIKLARI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ KURULACAK

      Festival, şenlik ve etkinliklerin özümüzdeki yıl düzeni bir takvim sürecinde düzenlenmesi için çaba saf edeceklerini dile getiren AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, “Şap hastalığı salgını için Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ile görüşerek hastalığın daha fazla yayılmadan iyileşmesini sağladık. Görüşmenin ardında şap enstitüsünde görevli personeller son çalışmaları gözlemleyip bilgilendirmek amacıyla Ardahan'a geldiler. Üreticilerimizi destekleme ve ziraat bankası ile tarım kredi kooperatifleri borçlarının faizsiz ertelenmesi taleplerimizi yineledim ve süreci ilerletiyoruz. Daha önceden il müdürlüğümüzce tamamlanan 2 aşı üzerine çabalarımızla yarın itibariyle son mutasyonlu şap için yeni üretilen 3. aşılarımız ilimize ulaştı. Ayrıca Ardahan'da Hayvan Hastalıkları Araştırma Enstitüsü'nün kurulması için çalışmalara da başlanıldı” şeklinde konuştu.

     Ormanların kesimi konusunda da bilgilerinin olduğunu belirten Milletvekili Koç, ormanlarda gençleştirme çalışmalarının olduğunu, kurumlara liyakatli ve Ardahan’ın öz evlatlarını atama noktasında hassas olduklarını da sözlerine ekledi.