VEKİL KOÇ, ÇILDIR, HANAK, DAMAL'A DOĞALGAZ İÇİN BASTIRIYOR

VEKİL KOÇ, ÇILDIR, HANAK, DAMAL

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığını ziyaret etti.

     Meclisin 11 günlük yeni yıl tatiline çıkmadan önce Ankara’da çalışmalarını hızlandıran AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’ın enerji yatırımlarını görüştü.

    Yaklaşan yerel seçiler nedeniyle yoğun çalışma temposu içerisinde çalışan AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’a yapılacak yatırımları görüşmek üzere Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığını ziyaret ederek burada Bakan Alparslan Bayraktar ile görüştü. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının Ardahan’a yapacağı yatırımların son durumu hakkında Bakan Bayraktar’dan bilgi alan Ardahan Ak Parti Milletvekili, Çıldır, Damal ve Hanak ilçelerine yapılacak doğalgaz çekimi için ise başlayan sürecin hızlandırılması talebinde bulundu.

    Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, konuyla ilgili sosyal medya hesabından ise şu açıklamayı yaptı; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ettim. Çıldır, Hanak ve Damal ilçelerimize doğalgaz çekilmesi sürecinin hızlandırılmasını görüşüp, şehrimizin diğer taleplerini bakanımıza ilettim. Bakanımıza şehrimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”