VEKİL BOŞLUĞUNU KOÇ DOLDURMAYA BAŞLADI

VEKİL BOŞLUĞUNU KOÇ DOLDURMAYA BAŞLADI

AK parti Ardahan İl başkanı Kaan Koç, ilin genel taleplerini iletti.

           Ardahanda yaşanan eksikliklerin giderilmesi için yaptığı başarılı çalışmalar ile ilin gündemine oturan İl Başkanı Kaan Koç İlde yaşanan vekil boşluğunuda doldurmaya başladı.

        Ardahan'a gelen  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK parti Ardahan İl başkanı Kaan Koç, ilin genel taleplerini iletti. Başkan Kaan Koç’un taleplerini dinleyen Bakan Kasapoğlu, yatırım ve projelerin başlaması için talimat verdi.

         Ardahan’ın sorunlarını iyi bilen ve teknik anlamda nelerin yapılması gerektiğini dosya halinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na sunan Başkan Koç, kamuoyundan büyük alkış aldı.

       Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Ardahan ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Koç, “Bakanımızın ziyaretinde talep ettiğimiz ve Bakanımızca kabul görülüp hemen başlanılması talimatı verilen, valiliğimiz koordinesinde 2 aşama olarak yapılacak olan 1500 Kişilik çelik konstrüksiyonlu %50 Genç İstihdamı Şartlı Tekstil Fabrikası, Hanak Toprak Futbol sahasının sentetik çim sahaya çevrilmesi, Posof’a Gençlik Merkezinin yapılması, Çıldır Festival alanı çevre düzenlenmesi ve tribün, Damal, Kapalı Havuzunun onarılması, Köprülü’ye Genç Ofis ve Basketbol sahasının yapılması, Göle’ye kapalı yüzme havuzun yapılması,  İl Merkezi, İlçeler ve büyük köylerimiz de yapılmak üzere 10 adet Halı saha ve Basketbol sahasının yapılması, Okullarımıza 60 Adet Basketbol Potası Kurulması, İlimizde ki Tüm Amatör Futbol Kulüplerine ve Bal Liginde oynayan Serhat Ardahan spor ile Hoçvanspor’a maddi nakit destek sağlanacak. Projelerimiz Ardahan’a hayırlı olsun” dedi.

       Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür eden Başkan Koç, Ardahan’ın tüm sorunlarını çözmek için seferber olacağını da sözlerine ekledi.