www.cildirgoyce.com

VALİ ÖNER'E, AK PARTİ İL TEŞKİLATINDAN HOŞ GELDİN ZİYARETİ

VALİ ÖNER

AK Parti Ardahan İl Yönetimi yeni Vali’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

       Ardahan'ın 16. Valisi Hüseyin Öner Ardahan'a gelerek göreve başladı. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Ardahan Valisi olarak atanan Vali Hüseyin Öner, Ardahan’da ki görevine başladı. Göreve başlayan Vali Hüseyin Öner’e hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

      AK Parti Ardahan İl Yönetimi yeni Vali’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İl Başkanı Hakan Aydın, Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Fevzi Bozkurt ve Parti Yönetimi, Vali Hüseyin Öner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

     Ziyarette açıklamada bulunan Vali Öner, “ Ülkemizin Serhat şehri, sınır bekçisi Ardahan’da, onur verici bir göreve atanmamdan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Tarihi ve doğal zenginlikleri ile yüreği güzel insanların yaşadığı bu topraklarda hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu ve ağır bir sorumluluk gerektirdiğini, bu sorumlulukla hizmet edeceğimi belirtmek isterim. ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir.’ ‘İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.’ ilkelerini düstur edinerek; bıkmadan, usanmadan, kapımızı ve gönlümüzü Ardahanlılara açarak tüm halkımızın hizmetinde olacağız” dedi.

      AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın ise, devlette devamlılığın esas olduğunu belirterek, Vali Hüseyin Öner’le şehirde yarım kalan proje ve işlerin biteceğini söyledi.