VALİ ÖNER VEDA ETTİ

VALİ ÖNER VEDA ETTİ

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri....

      Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Vali-Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Hüseyin Öner için ardahan Üniversitesi Yenisey Konukevinde veda programı düzenlendi.

      Vali Öner,  veda programında yaptığı konuşmada göreve başladığı andan itibaren Ardahanlılarla gönül bağı kurduklarını ve şehirdeki meseleleri analiz ederek çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

      38 ay süren görevinin ardından Ardahan’dan mutlu ayrıldığını belirten Vali Öner, "Burada elimizden gelen gayreti gösterdik ve müsterih ayrılıyoruz. Bu şehirle gönül bağımız var. Meslek hayatımda valilik görevini ilk kez burada başladım ve dediğim gibi gönül bağımız oluştu. Biz Ardahan'ın tespit ettiğimiz bütün meselelerini masaya yatırıp durumu uzun uzun analiz ettik. Daha sonra tespit etmiş olduğumuz alanlarda çalışmaya başladık. Biz özellikle ifade etmek isteriz ki burada kaldığımız hiç bir zamanı boş geçirmemeye gayret ettik. Kamu hizmetlerinin ifasında ve şehrimizi ileriye taşıma adına eğitimden, sağlığa, spora, ulaşımdan, tarım ve ticarete kadar her alanda çalışmalar yürüttük. Geldiğimiz noktada bütün zamanımızı ve enerjimizi Ardahan için harcamaya çalıştık. Bu çalışmalarda ilimiz milletvekillerinin, kamu kurumlarımızın, yargı mensuplarımızın, siyasilerin, vali yardımcılarımızın, kaymakamlarımızın, belediye başkanlarımızın, sivil toplum örgütlerinin, basın mensuplarının ve üzerine sorumluluk düşen herkesin desteklerini gördük. Ben hepsine buradan teşekkür ediyorum. Tabi bilhassa en büyük teşekkürü de üç yılı aşkın bir süre idareciliğini yaptığım, bizi bağrına basan Ardahanlı hemşehrilerime etmek istiyorum” diye konuştu.

       Veda programında Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, önceki dönem milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar ve Vali yardımcısı Şahin Demir de birer konuşma yaparak, Vali Öner'e Ardahan’da yaptığı hizmetler, yürüttüğü çalışmalar ve projeler dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.

       Düzenlenen Programa Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, 24. 25. 26 ve 27. Dönem AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Naciye Görmez, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, Rektör Yardımcısı Mustafa Yıldız, Vali Yardımcıları Şahin Demir, Mehmet Fatih Kılıç, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, yargı mensupları, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, kanaat önderleri, ulusal ve yerel basın mensupları, katıldı. Program sonunda Vali Öner ve eşi Zehra Mine Öner’e protokol üyeleri ve gazeteciler tarafından hediye ve plaket takdim edildi.

2023/08/12776212591691923680.jpg

2023/08/3687421961691923673.jpg