VALİ ÖNER, RENGİ MAVİYE ÇEVİRMEK SAHADAN AYRILMIYOR

VALİ ÖNER, RENGİ MAVİYE ÇEVİRMEK SAHADAN AYRILMIYOR

Tematik Denetimler kapsamında Vali Hüseyin Öner, Cadde, Sokak, Spor Tesisleri ve Camileri...

       Ardahan Valisi Hüseyin Öner, İçişleri Bakanlığının Koronavirüs ile mücadele kapsamında 81 ilde uyguladığı Haftalık Tematik Denetim Genelgesi kapsamında, cadde, sokak, meydan, pazar yerleri, halı sahalar, spor tesisleri ve camilerde denetim faaliyetinde bulundu.

        Vali Hüseyin Öner, beraberinde Vali Yardımcısı Cem Gümrükçü, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Aldemir, ilgili kurum müdürleri, esnaf odaları temsilcileri ve muhtarlarla cadde, sokak, meydan, pazar yerleri, halı sahalar, spor tesisleri ve camilerde denetim yaptı.

      Cadde ve sokaklarda karşılaştığı vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunan Vali Öner, kontrollü normalleşme sürecinin yaşandığı bu süreçte herkesin maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyması gerektiğini söyledi. Okulların açık kalabilmesi, restoran ve çay ocaklarının faaliyetini sürdürebilmesi noktasında vicdani sorumlulukla hareket edilmesine de dikkat çeken Vali Öner,  bütün vatandaşlarımızın özel bir hassasiyet göstermeleri gerektiğini belirterek,  kurallara uyulması halinde ilimizin risk haritasında turuncu olan renginin önce yeşile ardından maviye dönebileceğini ifade etti.

       Vali Öner, karşılaştığı maskesi olmayan vatandaşlara maske hediye etti.