Vali Hüseyin Öner’in Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Hüseyin Öner’in Ramazan Bayramı Mesajı

Ardahan Valisi Hüseyin Önerin yayınlamış olduğu Ramazan Bayramı Mesajı

        “11 Ayın Sultanı Ramazan ayını idrak edip, tüm Müslümanlar olarak Ramazan Bayramına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

İnanç, örf ve adetlerin en güzel şekilde gösterildiği bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı dini inancın, milli ve manevi kültürün yeniden tazelendiği, güçlendiği günlerdir.

       İdrak ettiğimiz Ramazan Bayramını fırsat bilerek, özellikle bu yıl ülkemizde yaşanan deprem afeti nedeniyle yaşadığımızı acıların hafifletilmesi için birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daha da pekiştirmeye ihtiyacımız vardır. Milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, afetzede kardeşlerimize desteklerimizi sürdürmeli, birbirimizi kucaklamalı, acılarımızı paylaşmalıyız.

      Bilindiği gibi her bayramda artan trafik yoğunluğu sebebiyle kazalarda da artış yaşanmaktadır. Bu nedenle sürücülerimizin trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini bekliyor, hiçbir vatandaşımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini temenni ediyorum.

       Bayram süresince görevi başında olan güvenlik güçlerimiz, sağlık ekiplerimiz, zabıta ve itfaiye personelimiz başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.

        Bu duygu ve düşüncelerle; şehrimizde ve ülkemizin dört bir yanında yaşayan değerli Ardahanlı hemşehrilerimin, Kahramanmaraş Göksunlu vatandaşlarımızın, kamu kurum ve kuruluşlarındaki her kademede görev yapan mesai arkadaşlarımın, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının, basın mensuplarının ve tüm Müslüman Aleminin Ramazan Bayramını yürekten kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Hüseyin Öner

Ardahan Valisi